داشتیم از مهمونی بر میگشتیم تو روستامون .از همون جایی ک نشستیم تو ماشین اینا داشتن راجب جنو این چیزا حرف میزدن.. بعد یجایی هست خیابونه اسفالته بعد یه پل کوچیکمیخوره میره سمت صحراا.، بعد دیدم ی چیز قددد بلند سر تا پا مشکیی کلا بعد باهاش پرانتزی بود خداشاهده ب جون مامانم خیلیی ترسناک بود دقیقااااا پاهاش پرانتزی بود از رو پله رد شد رف تو دارو درختااا
عزیزم یادت باشه کهاگر برای تو مُقدر باشد؛ از هفت آسمان هم عبور میکند تا به تو برسد🩷🌸
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
داشتیم از مهمونی بر میگشتیم تو روستامون .از همون جایی ک نشستیم تو ماشین اینا داشتن راجب جنو این چیزا ...
دورت بگردم ، ببین... طبیعیه
درمورد این مسئله امشب حرف زدین ناخودآگاه فکرت درگیر شده
منم فیلم ترسناک میبینم توی حیاط یا حتی اتاقم وسیله ها رو ترسناک میبینم
ذهنت آشفته ست الان
نترس دورت بگردم🫂
کسی پیشت نیست؟
هرچیزی و هرکسی میتونه روزی من رو خسته کنه و دیگه برام هیچ اهمیتی نداشته باشه تاکید میکنم هرچیزی و هرکسی؛بجز تو...من هیچ وقت از تو سیر نمیشم...با از دست دادن هرچیزی کنار اومدم اما در نبود تو جون دادم...وقتی برگشتی انقدر کافی بودی که من همه ی عادت ها ،آدم ها و خیلی از موارد بیهوده ی زندگیمو که در نبودت معتادشون شده بودم رو به راحتی از بین بردم و ترک کردم و همه چیو الک کردم...من با تو آدم خوش حال تری ام...تو هستی عکس میگیرم،غذا میپزم،زود بیدار میشم،درس میخونم،اکسپلورم شاده و پر از لالی(دخترمون(:)...مثل پاییز ۱۴۰۰ که تازه باهات آشنا شده بودم و حرفات برام تازگی داشت،هنوزم همون اندازه برات ذوق دارم و برام جذابی...اوه جدی جدی داره پنج سال میشه...اون موقع ها تو همسن الان من بودی و من فکر میکردم خییلییی بزرگی:)...شاید تنها حسرت زندگی من همون زمانیه که باهم نبودیم و مسیرهایی که به غلط طی کردم...کاش یه پاک کن داشتم میتونستم همه ی اون مدت و جزئیاتش و آدماش رو پاک کنم وهیچی ازشون یادم نیاد...فقط تو باشی و تو...هیچ چیزی نتونست باعث شه ما همو برای همیشه ترک کنیم ... ما تا ابد جامون تو بغل همه💙
فدای مهربونیات خوش قلبم🤍 اره درسته خودم اینو قبول دارم.. وقتی راجب یچیزی حرف میزنی به چشت میاد ولیی ...
فدات شم منننن🥹❤️🫂
کاش پیشت بودم بغلت میکردم قلبم🥲
هرچیزی و هرکسی میتونه روزی من رو خسته کنه و دیگه برام هیچ اهمیتی نداشته باشه تاکید میکنم هرچیزی و هرکسی؛بجز تو...من هیچ وقت از تو سیر نمیشم...با از دست دادن هرچیزی کنار اومدم اما در نبود تو جون دادم...وقتی برگشتی انقدر کافی بودی که من همه ی عادت ها ،آدم ها و خیلی از موارد بیهوده ی زندگیمو که در نبودت معتادشون شده بودم رو به راحتی از بین بردم و ترک کردم و همه چیو الک کردم...من با تو آدم خوش حال تری ام...تو هستی عکس میگیرم،غذا میپزم،زود بیدار میشم،درس میخونم،اکسپلورم شاده و پر از لالی(دخترمون(:)...مثل پاییز ۱۴۰۰ که تازه باهات آشنا شده بودم و حرفات برام تازگی داشت،هنوزم همون اندازه برات ذوق دارم و برام جذابی...اوه جدی جدی داره پنج سال میشه...اون موقع ها تو همسن الان من بودی و من فکر میکردم خییلییی بزرگی:)...شاید تنها حسرت زندگی من همون زمانیه که باهم نبودیم و مسیرهایی که به غلط طی کردم...کاش یه پاک کن داشتم میتونستم همه ی اون مدت و جزئیاتش و آدماش رو پاک کنم وهیچی ازشون یادم نیاد...فقط تو باشی و تو...هیچ چیزی نتونست باعث شه ما همو برای همیشه ترک کنیم ... ما تا ابد جامون تو بغل همه💙
ببین دقیق نتونستم بیینم چون خیلی زود از پل رد شد رفت فقط تنها چیزی ک خیلیی توجهمو جلب کرد پاهاش بود .. ندیدم سم باشه هاا ولی پرانتزی بود خیلییم وحشتناک پرانتزی بود بعد انگار مثلا شبیه این پسر لاغررر استخونیاا هستن شلوار اسکینس تنگ میپوشن اونطوری بود بعد قد بلند
عزیزم یادت باشه کهاگر برای تو مُقدر باشد؛ از هفت آسمان هم عبور میکند تا به تو برسد🩷🌸