2777
2789
عنوان

جن دیدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 42 پست
بگو چطوری بود

داشتیم از مهمونی بر میگشتیم تو روستامون .از همون جایی ک نشستیم تو ماشین اینا داشتن راجب جنو این چیزا حرف میزدن.. بعد یجایی هست خیابونه اسفالته بعد یه پل کوچیک‌میخوره میره سمت صحراا.، بعد دیدم ی چیز قددد بلند سر تا پا مشکیی کلا بعد باهاش پرانتزی بود خداشاهده ب جون مامانم خیلیی ترسناک بود دقیقااااا پاهاش پرانتزی بود از رو پله رد شد رف تو دارو درختااا

عزیزم یادت باشه کهاگر برای تو مُقدر باشد؛ از هفت آسمان هم عبور می‌کند تا به تو برسد🩷🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داشتیم از مهمونی بر میگشتیم تو روستامون .از همون جایی ک نشستیم تو ماشین اینا داشتن راجب جنو این چیزا ...

شاید مترسکه 

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

داشتیم از مهمونی بر میگشتیم تو روستامون .از همون جایی ک نشستیم تو ماشین اینا داشتن راجب جنو این چیزا ...

دورت بگردم ، ببین... طبیعیه

درمورد این مسئله امشب حرف زدین ناخودآگاه فکرت درگیر شده

منم فیلم ترسناک میبینم توی حیاط یا حتی اتاقم وسیله ها رو ترسناک میبینم 

ذهنت آشفته ست الان

نترس دورت بگردم🫂

کسی پیشت نیست؟

چنلم توی بله : fararazbale

خوندم بقیه هم دیدن ؟

تعجبش همینه ک‌ دوستمم ک‌کنارم بود دید .. مگه جن رو میشه چند نفر ببینن؟ اون زبونش بند اومده بود انگار 

عزیزم یادت باشه کهاگر برای تو مُقدر باشد؛ از هفت آسمان هم عبور می‌کند تا به تو برسد🩷🌸

دورت بگردم ، ببین... طبیعیهدرمورد این مسئله امشب حرف زدین ناخودآگاه فکرت درگیر شدهمنم فیلم ترسناک می ...

فدای مهربونیات خوش قلبم🤍 اره درسته خودم اینو قبول دارم.. وقتی راجب یچیزی حرف میزنی به چشت میاد ولییی بقران دیدم مطمئنم دیدمش  خیال نبود🥺

اوهوم تنهام همینش وحشتناک تره 

فدای مهربونیات خوش قلبم🤍 اره درسته خودم اینو قبول دارم.. وقتی راجب یچیزی حرف میزنی به چشت میاد ولیی ...

فدات شم منننن🥹❤️🫂

کاش پیشت بودم بغلت میکردم قلبم🥲

چنلم توی بله : fararazbale

من نمیدونم چرا موجودانی رو که دین اسلام و مسیحیت و ادیان آسیایی و آمریکای جنوبی و تقریبا تمام فرهنگ ...

درستهه 

منم واقعا تا الان هرکس میگفت مسخرم میومد ولی امشب واقعاا گرخیدم

فدات شم منننن🥹❤️🫂کاش پیشت بودم بغلت میکردم قلبم🥲

قربونت برم اجی🥹❤️میبوسمت از دور

مشکیش چطور بوده خیلیا مث این ک دیدی دیدن

ببین دقیق نتونستم بیینم چون خیلی زود از پل رد شد رفت فقط تنها چیزی ک خیلیی توجهمو جلب کرد پاهاش بود .. ندیدم سم باشه هاا ولی پرانتزی بود خیلییم وحشتناک پرانتزی بود  بعد انگار مثلا شبیه این پسر لاغررر استخونیاا هستن شلوار اسکینس تنگ میپوشن اونطوری بود بعد قد بلند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز