2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نزدیک 50 سالمه همیشه هم امیدم یه خدا بوده حالا هیچی ندارم بگو چکار کنم با این امید الکی که به خدا ...

😅😅😅

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
من نزدیک 50 سالمه همیشه هم امیدم یه خدا بوده حالا هیچی ندارم بگو چکار کنم با این امید الکی که به خدا ...

امید الکی ازش کاری بر نمیاد‌ . تو با رفیقات بشین به ما بخند تا روحیه ات شاد بشه.

این تحریم یعنی هر کشوری هر زمان که دلش خواست میتونه به کشور حمله کنه

قبلا هم میتونستن. اتفاق جدیدی نیفتاده. یه جوری حرف میزنی انگار اسرائیل و آمریکا وسط مذاکره هزار نفر تو ایران رو شهید نکردن

اره دیگه پس چی شد هدف خارجی ها همینه دیگه ا.شوب داخلی چون با موشک زورشون به ما نمی‌رسه ..

چقدر حال بهم زن هستید ؟ لابد شما وصلید به جایی ؟ چرا مردم ایران  به خاطر حماس و عربها باید تاوان بدن و از بین برن؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
قبلا هم میتونستن. اتفاق جدیدی نیفتاده. یه جوری حرف میزنی انگار اسرائیل و آمریکا وسط مذاکره هزار نفر ...

اون که بله ولی حالا ببین در آینده نه چندان دور برای نبود دارو باید چقدر مردم از دست برن

چقدر حال بهم زن هستید ؟ لابد شما وصلید به جایی ؟ چرا مردم ایران به خاطر حماس و عربها باید تاوان بدن ...

چه ربطی داره ؟! نکنه میخوای اروپایی ها به اهدافشون برسن ؟! حال بهم زن هستم اما خداروشکر مردمم برام مهمه مثل شما نرفتم توی صف دلار و قیمت هارو بالا ببرم ...

به عواقبِ کارهات فکر کن(: