2777
2789
اره دیگه پس چی شد هدف خارجی ها همینه دیگه ا.شوب داخلی چون با موشک زورشون به ما نمی‌رسه ..

چرا به خاطر عرب های خارجی دارید مردم داخل و‌کشور رو نابود میکنید ؟ ما راضی نیستیم 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا به خاطر عرب های خارجی دارید مردم داخل و‌کشور رو نابود میکنید ؟ ما راضی نیستیم

عجبا عجب ؛ همچین گیر دادی به من که انگار کاره ای چیزی هستم ... منم راضی نیستم به خاطر منافع شخصی پس انداز کردید سفره ی مردم رو خالی کردید ... مسیولین بی کفایت و شماها هم دست هستید .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

چه ربطی داره ؟! نکنه میخوای اروپایی ها به اهدافشون برسن ؟! حال بهم زن هستم اما خداروشکر مردمم برام م ...

کجا مردمت مهم هستن ؟ به خاطر عرب ها و حماس و یمن دارید ما مردم ایران و‌ کشور عزیزمان را نابود میکنید ما راضی نیستیم ما هم انسانیم دارید زندگیمون رو نابود میکنید ‌

کجا مردمت مهم هستن ؟ به خاطر عرب ها و حماس و یمن دارید ما مردم ایران و‌ کشور عزیزمان را نابود میکنید ...

خب الان ایران بخواد هم دیگه نمیتونه کمکی به اینا کنه

خب الان ایران بخواد هم دیگه نمیتونه کمکی به اینا کنه

چرا اتفاقا تا ریال آخر از حق و حقوق ما میزنه می‌فرسته اون ور

تو که انقدر اهل خدا خدایی یعنی انقدر کج فهمی که نفهمیدی این من نبودم که استیکر خنده زدم آخه بابا به ...

بی ادب. اصلا در حدی نیستی که جوابتو بدم روشن شی. من برای بی ادبا چیزی رو توضیح نمیدم