2777
2789
آروم باش ؛ الان من کجا طرفداری عرب هارو کردم ؟! مدرک ؟!

خب میگی اروپایی ها .‌سواد که داری چی گفتن و‌

را تحریم کردن ؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمریکا و اسرائیل نمیذارن دیگه مطمئن باش

در داخل به هر حال پولی از منابع کشور به مردم ایران نمی‌رسه چه با تحریم چه بدون تحریم 

خب میگی اروپایی ها .‌سواد که داری چی گفتن و‌را تحریم کردن ؟

ببین واقعا چرا دوست داری اونا که هدفشون آشوب داخلیه به هدفشون برسن ؟! می‌دونی آشوب داخلی چقدر بده ؟!!!! فکر کنم بدونی لطفاً کشش نده خودمم ناراحتم قاضی فقط خداست ...

بله می‌دونم اروپایی ها همونایی هستن که دارو های واجب بچه های مارو تحریم کردن دلسوز منو شما نیستن ...

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

ببین واقعا چرا دوست داری اونا که هدفشون آشوب داخلیه به هدفشون برسن ؟! می‌دونی آشوب داخلی چقدر بده ؟! ...

هدفشون هیچی نیست جز کنار گذاشتن بمب اتم ، عدم حمایت از حماس ، نساختن موشک دوربرد . اونا میگن مثل یک کشور نرمال باشید . مثل بقیه ی کشورها 

هدفشون هیچی نیست جز کنار گذاشتن بمب اتم ، عدم حمایت از حماس ، نساختن موشک دوربرد . اونا میگن مثل یک ...

نکنه دوران جنگ ما اول شروع کردیم ؟! برین بخونین کی شروع کننده بوده این از این دوما دوران جنگ نکنه جز موشک باد هوا از ما حمایت کرده؟! اوه عزیز من کشور نرمال ؟!! کدوم کشوره که موشک نداره ؟! همون کشور هایی که میگن ما باید نرمال باشیم خودشون پیشرفته ترین موشک هارو دارن ؟! اصلا شما میدونید اونا مشکلشون موشک نیست بلکه پیشرفت ایرانه ؟!!!!!!! چرا که غنی سازی اورانیوم یو دویست و سی پنج با توجه که شیمی دهم خوندم یکی از بهترین ایزوتوپ ها برای تامین انرژی الکتریکی کشور و ساخت دارو و تجهیزاته!

نکنه دوران جنگ ما اول شروع کردیم ؟! برین بخونین کی شروع کننده بوده این از این دوما دوران جنگ نکنه جز ...

هفت اکتبر عمه به من رفت در یک روز سه هزار نفر اسراییلی رو کشت اونم همه جوون بچه ی کوچیک رو سر برید ؟

هفت اکتبر عمه به من رفت در یک روز سه هزار نفر اسراییلی رو کشت اونم همه جوون بچه ی کوچیک رو سر برید ؟

در جریان هستید که فتوشاپ بوده ؟! اصلا گیریم هفت اکتبر فلسطین بوده باشه چندین سال قبل که غزه یکی از بزرگترین زندان آدما بوده چی ؟! ببینید کسی که نخواد حقیقت رو بپذیره نمی‌پذیره شما فقط دوست دارید منافع خودتونو ببینین وگرنه تا تاریخ گفته اروپا چشم به ایران داشته این تاریخ دیرینه اس! 

اگه از نظر شما کسی که از عرب دفاع می‌کنه وطن فروشه پس خود شما هم که از اروپا دفاع می‌کنین وطن فروش هستید ...