2777
2789
عنوان

آیا روستائی ها فضولن

251 بازدید | 28 پست

من معمولا چند ساعت در روز روستا هستم و بواسطه پدرم، اهالی روستا با من خوش و بش میکنن (پدرم فوت شده). ولی مشکل اینجاست که شروع میکنن به پرسیدن سؤالات شخصی. از درامد من و اعضای خانواده ام گرفته تا وضعیت تأهل خواهرام! وضعیت مالی خودم و و و و... در صورتیکه من حتی اسم اون افراد رو نمیدونم!

چند بار باهاشون جر و بحث کردم که به شما چه آخه این سؤالات رو میپرسین. ناراحت میشن! خودمم گاهی عذاب وجدان میگیرم چرا اینجوری برخورد کردم. ولی واقعا نمیدونم چجوری حالیشون کنم؟ انگار نمیفهمن نباید این سؤالا رو بپرسن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخیرم  چه ربطی داره  اون ادما فضولن  به همشون ربط ندین

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

قصد شون فضولی نیست

عمدتا آدم های خونگرمی هستن

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘