2777
2789
عنوان

خدا دوباره توفیق مادر شدن به من داد

941 بازدید | 19 پست

بی بی چکم مثبت شد

الهی به حق این وقت هر کس آرزوی مادری داره خدا از در رحمتش سالمترین و صالح ترین بچه رو هدیه کنه

الهی شکر

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جانم خدا رو شکر منم چند ماه از خدا خواستم بهم نداد الان نمیدونم مصلحتم داشتن بچه ست یا نداشتنش خد ...

هر چی خودش بخواد قطعا بهترین وقت و بهترین بچه رو خواهد داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ی حاجتی دارم تک دلت پاکه داری بچه داری میشی مامان چهار تا وروجک میشه دعا کنی منم به خواسته قلبیم ...

با توکل به خودش انشالله هر چی خیر و مصلحتت هست بشه انشالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارک باشه عزیزمکاش میفهمیدم چرا به ما نمیده

الهی هر حکمتی پشتش هست خیر باشه

من این تاپیکو زدم تا هر کس دلش خواست براش دعا کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم تبریک میگم 

یه سوال میبخشید کار خاصی انجام دادین که برای نوزاد پسر؟ چه روزایی اقدام داشتین یادتونه؟

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

سلام عزیزم تبریک میگم یه سوال میبخشید کار خاصی انجام دادین که برای نوزاد پسر؟ چه روزایی اقدام داشتین ...

روزهارو یادمه ولی کار خاصی نکردم چون برای هر سه تاشون دوست داشتم دختر بشه اما خدا صلاح ندید

در کل همش دست خداست

برای بالا بردن احتمال پسر شدن هم اگر نزدیک یا بلافاصله بعد از تخمک گذاری اقدام کنید احتمال پسر شدن بیشتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزهارو یادمه ولی کار خاصی نکردم چون برای هر سه تاشون دوست داشتم دختر بشه اما خدا صلاح ندیددر کل همش ...

ببخشید الان برا بچه چهارم چند سالتونه

من دو تا دختر. دارم

چهل سالمه دلم میخواد یه بچه دیگه هی میترسم از سنم

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"