من از بچه اوردن و تا ابد بچه نیوردن به یه اندازه میترسم !!!!
فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.
من از ازدواج دوباره و هم از تنها بودن تا ابد به یه اندازه میترسم یه بار ازدواج ناموفق داشتم دلم ...
منم مثل شما بودم زندگیمو سپردم ب خدا ،شکرخدا الان خیلی خوشبختم .انشالله بعد همه سختیات یه زندگی شیرین نصیبت بشه🧡
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه جوری سپردین بخدا ذکر گفتین یا کار خاصی انجام دادین لطفا منم راهنمایی کنید خیلی تو سختی ام خی ...
تو یکی از تاپیکات برات نوشتم
1
5
10
15
20
25
30
35
40