2821
2789
عنوان

میترسم ❕️

234 بازدید | 12 پست

من از بچه اوردن و تا ابد بچه نیوردن به یه اندازه میترسم !!!! 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

می تو می تو 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ک مجردم اما الان ک اینجور گفتی منم ترسیدم

واقعا تصمیم سختیه ...خیلی خیلی سخت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

منمولی ترس آوردنش خیلی بیشتره

اگه یه روزی پشیمون بشیم چی🫠یه روزی ک خیلی دیره🫠🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از ازدواج دوباره و هم از تنها بودن تا ابد به یه اندازه میترسم یه بار ازدواج ناموفق داشتم دلم ...

منم مثل شما بودم زندگیمو سپردم ب خدا ،شکرخدا الان خیلی خوشبختم .انشالله بعد همه سختیات یه زندگی شیرین نصیبت بشه🧡

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم مثل شما بودم زندگیمو سپردم ب خدا ،شکرخدا الان خیلی خوشبختم .انشالله بعد همه سختیات یه زندگی شیری ...

چه جوری سپردین بخدا   ذکر گفتین  یا کار خاصی انجام دادین لطفا منم راهنمایی کنید  خیلی تو سختی ام  خیلی  شبا گریه میکنم فقط از روزگارم و سرنوشتم 

چه جوری سپردین بخدا ذکر گفتین یا کار خاصی انجام دادین لطفا منم راهنمایی کنید خیلی تو سختی ام خی ...

تو یکی از تاپیکات برات نوشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز