2777
2789
عنوان

عکسممم

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 28 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی خوشگلی اسی بهتم میاد

تو مغازه بهم میومد الان خوشم نمیاد 😂😂

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

رنگ موهات سنتو بالا برده وگرنه روسریت قشنگه

اتفاقااااا رنگ موهاش خیلی ام بهش میاد یعنی چی سنشو برده بالا!!!!الان این رنگ به قیافش خیلی میاد تو۶۰سالگی این رنگو بزاره؟!

INTP(منطق دان)

اتفاقااااا رنگ موهاش خیلی ام بهش میاد یعنی چی سنشو برده بالا!!!!الان این رنگ به قیافش خیلی میاد تو۶۰ ...

تو چته

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

تو مغازه بهم میومد الان خوشم نمیاد 😂😂

ن واسه تغییر خوبه 

اخه چرا اینو انتخاب کردی😂

قیافه تو روسری رو خوشگل کرده وگرنه خود روسری خوب نیست😁

ولی جدی باعث شده قیافت جالب بشه و واسه تغییر خوبه

INTP(منطق دان)

تو چته

هی میگین رنگ مو سنو بالا میبره آدم عصبانی میشه😂من رنگارم و به مشتریام اینو میگن دوستاشون خب الان اسی صورتش جوونه و این رنگ بهش میاد پیر بشه دیگ این رنگ به صورتشم نمیاد

INTP(منطق دان)

هی میگین رنگ مو سنو بالا میبره آدم عصبانی میشه😂من رنگارم و به مشتریام اینو میگن دوستاشون خب الان اس ...

باش 

نزنیمون حالا

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.