2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

697 بازدید | 36 پست

زنگ زده که فردا بیایین بریم باغ حوصله ندارم دیروز زنگ زد بچمو بهونه کردم که مریضه واقعا هم مریضه دوباره امروز زنگ زده میگه اشکال نداره کی میخامریض بشه بچه کوچیک همرامون نیست که وفلان 

من نمیخوام واقعا برم برم اونجا همش باید سرپا باسم کارکنم تااخرشب همش باید به اینا سرویس بدم بچمو که مراقبت کنه اسهال واستفراغ داره وکلا چون اونهفته شوهرم تفریح باخانواده خودمو خراب کرد و دوتامون دعوامون شد بین راه خانوادمو گذاشتیم تو خارج شهر برگشتیم خونه  تصمیم گرفتم دیگه باخانوادش تفریح نرم 

نمیدونم چجور دس به سرش کنم هی اصرار میکنه ادمو خسته میکنن هی بایدبهشون سرویس بدیم اون یکی جاریمم اونهفته هلاک شدازبس سرویس داد بهشون گفت دیگه باهاشون نمیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چجور دس به سرش کنم هی اصرار میکنه ادمو خسته میکنن هی بایدبهشون سرویس بدیم اون یکی جاریمم اون ...

بگو حالم خوب نیست خو بیام؟ 

گفت بیا خودت رو بزن به بی حالی کلا از جات پانشو 🤦‍♂️

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

دوست نداری نرو . والله همش باید به دل خونواده شوهر راه بیاییم . کاریکه دوس داری رو انجام بده

بخدا ادمو هم خسته میکنن سه نفرن میان اونجا میخورن ومیخوابن ماها باید دائم سرپا باشیم اونقدم ایراد میگیرن ازکارا یه لحظه سینک ظرف توش باشه ابرو ادمو میبرن 

معذرت میخوام گارسون میخوان با خودشون ببرن وگرنه اینهمه اصرار اخه

دقیقا میرسیم اونا دیگه ولو میشن پدرشوهرم هی میخابخوره یبار میگه یکم نون و گوجه یبارمیگه یکم نون وماست مثلا اینا قبل وعده اصلیه بعدباید هی بیاری جمع کنی بشوری جاریم اوندفعه گفت بخدا خیلی میخورن ده بار پدرشوهرم غذاخورده اونقدبیچاره خسته بود

بخدا ادمو هم خسته میکنن سه نفرن میان اونجا میخورن ومیخوابن ماها باید دائم سرپا باشیم اونقدم ایراد می ...

به قول این دوستمون لحظه اخری زنگ بزن بگو نمیام تا اصرار نکنن. از الان بگی اسمون ریسمون میبافن

اگه هم رفتی فقط پیش بچت باش اصلا کارنکن چه پروان

نمیشه که مادرشوهرم خو همیشه خدامریضه نمیتونه کمرش پاش فلان واقعا نهم هست خونشون بریم نمیزاره کارکنیم ولی تفریح رفتنی جبران میکنن

به قول این دوستمون لحظه اخری زنگ بزن بگو نمیام تا اصرار نکنن. از الان بگی اسمون ریسمون میبافن

اره هدفم هم همین بود بزارم فردا زنگ بزنم بگم حال پسرم خوب نشده نمیاییم  ولی اجازه نمیدن که