2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 36 پست
والا مابیچاره میشیم اصلاتامیرسیم اونجا دیگه شروع میشه بشوربپز جمع کن جارو کن عادت هم دارن ناهارهم او ...

اصلا هم خودم رو درگیر پخت و پز و بشور بساب نمیکنم مخصوصا وقتی بچه دار شدم گاهی جمع کردن و گاهی شستن ظرف بقیه اش به عهده بقیه میکشم کنار 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا من هر کی رو دیدم واسه بچه مریضیش روز و شب نداره چه برسه دغدغه تلفن مادرشوهر داشته باشه تو این م ...

شما ازکجا میدونی من اولویتم بچم نیست🙄اونقدم حالش بد نیست اولاش من بهونه رو گذاشتم به مریضی بچه بعدم من اونقد اونقد بچم اولویتمه که رنگ خوشی تو زندگیم ندیدم ازقضا ازاون آدمای استرسی ام که یسره دنبال دکتر بردن بچه ام اخ بچم دیر به حرف اومد دکتر مششاور روانشناس گفتاردرمان هزار تا ازاین موردا اخ نکنه بچم زود دنیا اومده رشد قدیش کم باشه تحت نظر دکتر غدد ومتابولیک من تازه الان داره خوشیام یکم خودشونو نشون میدن کاش زود قضاوت نکنید من تازه دارم به زندگی عادی برمیگردم 

شما ازکجا میدونی من اولویتم بچم نیست🙄اونقدم حالش بد نیست اولاش من بهونه رو گذاشتم به مریضی بچه بعدم ...

من نمیگم شما دغدغه ندارید میگم اونها درک ندارن و خودخواه هستن وگرنه بچه مریض اولویت اول مادر هست عزیزم ، میگم اصلااااااا جواب ندین گوشی رو بگید سایلنت هست مثلا آخر شب یه پیام بدیدن اینقدر کم محلی کنید تا از سرشون بیفته

مخصوصا که شوهرت هم با خانواده ات رفتارش خوب نیست 

شما ازکجا میدونی من اولویتم بچم نیست🙄اونقدم حالش بد نیست اولاش من بهونه رو گذاشتم به مریضی بچه بعدم ...

اصلا نباید براتون اهمیت داشته باشه اونها چی می‌خوان چه برنامه دارن 

من نمیگم شما دغدغه ندارید میگم اونها درک ندارن و خودخواه هستن وگرنه بچه مریض اولویت اول مادر هست عزی ...

اونقد ازاینکارا کردم متاسفانه خیلی سیریشن 

جواب ندادم حتی زنگ زده بودن داداشم چراججواب نمیدم میگم که الان یکی ازجاریام اصلا محل نمیده بهشون جوابشون نمیده مگه ول میکن من باشم یبارزنگ بزنم کسی جواب نده عمرا زنگ بزنم اینا میگن باگوشی فلانی زنگ بزن شاید جواب داد 😑ولی الان زنگ زدم شوهرم گفتم که مادرت زنگ زده اصرار کرده برا فردا جدا ازاینکه بچه مریضه حوصله تفریح ندارم فردا صبح بهشون زنگ بزن بگو بچه تب داره یااسهالش شدیده میخاببرمش دکتر نمیاییم

اونقد ازاینکارا کردم متاسفانه خیلی سیریشن جواب ندادم حتی زنگ زده بودن داداشم چراججواب نمیدم میگم که ...

اره عزیزم یه زن داداش دارم همین ترفند رو داره میدونم چی میگید اینقدر اصرار میکنن که آدم از رو می‌ره 

منم واسه همین میگم ج هیچکس نمیدم وگرنه چند ساعت بعد مخصوصا اگه بدونم چی میخواد بگه و اصرار کنه فردا پیام میدم 😅