2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 36 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب عزیزم دلیل اصرار کردنش کار کردن تو هست،من خیلی کوزت بودم از لحظه ای که دیگه نرفتم واسه کار دعوت هم نشدم

توام نرو بگو من باید خونه باشم به بچه م برسم،کلا هم دیگه دوس ندارم نه با شما نه با خانواده ی خودم برم تفریح دلیلشم پسرتونه

من بودم نمیرفتم به بچه ت برس بابا

خب عزیزم دلیل اصرار کردنش کار کردن تو هست،من خیلی کوزت بودم از لحظه ای که دیگه نرفتم واسه کار دعوت ه ...

اره نمیرم منم حوصله ندارم بابا والا ما که دنبال این لج ولجبازیا نیستم احترامی هم نداریم یکی دیگه ازجاریام که دخترعموشون هم هست اونق لجبازی میکنه ازترس شوهرشم هردفعه التماسش میکنن نمیاد مثلا شب میگه باشه میام صبح زنگشش میزنن جواب نمیده حالا فک میکنی جواب نمیده ول میکنن نه دوباره زنگ زنگ مثلا پدرشوهرم زنگ زده جواب نداده میگن باگوشی مادرشوهرزنگ بزن ببینم جواب میده بامال خواهرشوهر یا دخترخواهرشوهراونقد زنگ میزنن جوابشون نمیده درنهایت جواب کسی که باهاش خوب باشه رو میده یه دروغی میگه مثلا شوهرم نیاوردتم باز هفته بعدم همینه بازالتماس 

برا شما اولویت بچته قاطع باش من وقتی بگم نه واقعا نه

والا من هر کی رو دیدم واسه بچه مریضیش روز و شب نداره چه برسه دغدغه تلفن مادرشوهر داشته باشه تو این مواقعه اصلا جواب هیچ کس رو نمیدم واسه این خاله بازی ها 

خجالت هم خوب چیزیه واقعا ، طفلک بچه 

واسه ما که مثل رستوران میان میخورن، میرن سفره روهم جمع نمیکنن مامان من شده نوکرشون

والا مابیچاره میشیم اصلاتامیرسیم اونجا دیگه شروع میشه بشوربپز جمع کن جارو کن عادت هم دارن ناهارهم اونجان تاشب ساعتا دوازده اینا یعنی دقیقا تالحظه رفتن دائم کارمیکنیم اونسری جاریم میگفت هرچی بیشتر بمونیم ودیرتر بریم به ضررماست دوباره باید کارکنیم حالا مگه ول هم میکنن درعین حال که کل کارارو باید بکنی بچه یکم دستش کثیف بشه گل بازی کنه دستش نشوره صورتش نشوره ابروت میبرن که یعنی به بچه نمیرسی حالا مثلافردا من برم چقد مگه انرژی دارم هم همه کاراروبکنم هم دم به دقیقا بچم اسهال بشه خودش کثیف کنه اونو تمیز کنم اوتقدم پدرشوهرم زوم میکنه رو ادم یسره تذکر تذکر دست بشورید دست بشورید

والا من هر کی رو دیدم واسه بچه مریضیش روز و شب نداره چه برسه دغدغه تلفن مادرشوهر داشته باشه تو این م ...

بعضیا خیلی سیریش معذرت میخام نفهمن من بچم مریض باش اینقد خودم حالم بد مراقبت میکنم اصلا مگ وقت میش بری تفریح

بعضیا خیلی سیریش معذرت میخام نفهمن من بچم مریض باش اینقد خودم حالم بد مراقبت میکنم اصلا مگ وقت میش ب ...

سایلنت کردن گوشی حتی برای خواب 

من اینقدر این کار رو کردم حتی جواب شوهرم رو گاهی نمیدم الان سه ساله که میدونن به من زنگ نزنن جواب ندم دیگه زنگ نمیزنن چون شوهرم گفته زهرا ج نده یعنی بچه خواب ، مریض ، حمام و ... دیگه  ملکه ذهنشون شده من از شوهرم شروع کردم تا جا افتاد