2777
2789
عنوان

فهمیدم مادرشوهرم بهم حسودی میکنه

159 بازدید | 12 پست

من همیشه بهش حسودیم میشد چون شوهرم خیلی بهش محبت میکرد. حتی اینجام تاپیک زدم گفتین مادرشه و فلان

حالا فهمیدم اون بیشتر به من حسودی میکنه

شوهرم دست میندازه گردن من 

اونم دست پدرشوهرمو میندازه دور خودش

شوهرم منو میبره خرید اونم بزور پدرشوهرمو میبره بیرون

(عقدم) شبایی ک تو ی اتاق با شوهرم میخوابیم صبحش میاد شوهرمو بغل میکنه قربون صدقش میره یا از گذشته اش ی چیزی میگه ک من حرص بخورم

جاهایی که می‌دونه من حرص میخورم الکی به حرفای شوهرم میکنه شوهرمم میبینه مامانش خوشش میاد بیشتر چرت و پرت میگه

مثلا خودشو میزنه به مریضی شوهرم بهش توجه کنه الکی گریه میکنه

من همه طلاهامو فروختم دادم خونه بسازیم

تازه دوتا تونستم النگو بخرم اصلا خوشحال نشد فقط گفت راس میگین طلاس؟ مبارکه.

بنظرتون چیکار کنم چجوری رفتار کنم با این رفتارا؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از گذشته چی میگه حرص میخوری 

شب خونه شون نمون تا این همه اذیت نشی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ولش کن ..مادر و پسرن..من شوهرم کادو میخرید ،میگفت مادرم نفهمه😁😂حالا این‌یکیش بود ..پسر دیگه هم داشت ولی همه ی توجه ش به شوهر من بود..زیادم پچ پچ میکردباهاش ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

ولش کن ..مادر و پسرن..من شوهرم کادو میخرید ،میگفت مادرم نفهمه😁😂حالا این‌یکیش بود ..پسر دیگه هم داش ...

دقیقا اینم هست

وقتی من خونشونم همش شوهرمو صدا میکنه اتاق 

یا دم گوشش پچ پچ میکنه

هیچی ، انقدر حساس نباش روی حرفا و رفتاراش ، حتی اگه هدفش حرص دادن شما باشه ، بی توجهی و اینکه ببینه شما اهمیت نمیدی به کاراش و سرت به زندگیت گرمه بهترین راهه برای انتقام 😁😁😁

والبته اینجوری خودت هم راحت تری ، وگرنه بخوای هر حرف و حرکتی رو تفسیر کنی و بعد بشینی فکر کنی بهش و حرص بخوری متاسفانه باختی زندگیت رو و هیچ وقت حس آرامش و خوشبختی نداری

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
میگه قبلا با فلانی دوس بوده شوهرم

تو هم بخند بگو چه جالب از خاطرات پدرشوهر هم بگو 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی