2777
2789
عنوان

امروز دستام فلج شده بود جیغ زدم

156 بازدید | 14 پست

الان امروز کلا دست و پاهام بی حس و حال بود دو تا بشقاب بلند میکردم دستام میلرزید و هر لحظه ممکن بود بشقاب ها از دستم بیافته زمین

تو هر دستم یه بشقاب بود زیادم نبود

یا تو نوشتن هم همینطور 

وقتی مینویسم با خودکار دستام ضعف داره شل و ول و ناتوانه انگار..باید فشار بدم تا بتونم بنویسم

یهو انقدر ضعف دست و پام به خصوص دستام زیاد میشه که محکم جیغ میزنم یا خنده های عصبی

آزمایش هم دادم ام آر ای از مغزم مغزم سالمه سالمه

ولی نمیدونم چرا اینجور شدم

۳ تا کاربر دیدم امروز دستاشون بیحس و فلج بود،خودتی؟؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه این مدت عصبی شدی یا حرص و جوش زدی ممکنه از اعصابم باشه یا کم خونی

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

ببین دلایل زیاد داره باید بررسی بشی 

هم دکتر روماتولوژی برو 

هم داخلی 

اولین بار ۷ سال پیش حمله داستم به مداثت سه روز فلج فلج بودم مثل دست و پای شکسته همراه با درد بعد پیگیری متوجه شدم فیبرومیالژی دارم از اون موقع ۷ سال گذست و من هنوز همه جام درد می کنه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }