2777
2789
عنوان

شوهره نفهم و اعصاب خورد کن

553 بازدید | 31 پست

چند روز پیش مراسم ختم یکی از فامیلای دور شوهرم بود. ما شش ماهه که ازدواج کردیم، به محض اینکه رسیدیم قبرستون اون رفت پیش مردای فامیلشون و منو تنها گذاشت. بهش زنگ زدم بیا پیشم گفت نه! بعد جاریام اومدن اونا همراه با شوهراشون حرکت کردن تا دم مزار و خاکسپاری و همچنان شوهرم اونطرف بود خلاصه این مراسم تموم شد و اون برای خودش لا به لای مردا فقط میچرخید. بعد رفتیم برای ناهار. داشتم میرفتم بالا از پله های رستوران که یهو باز منو ول کرد وایستاد با مردا حرف زدن. همچنان جاریام با شوهراشون اومدن بالا نشستن سر میز منو مادر شوهرم گفت بیا اینجا بشین! پیش خودش و برادر شوهر بزرگه البته یکی دیگه از جاریامم که با اینا زندگی میکنه پیشش بود. دیگه صندلیا پر شد. تا شوهرم اومد گفت من میرم اونطرف پیش بابام و شوهره همین جاریم گفتم اوکی. خلاصه همه خانوادگی با شوهرا نشسته بودن من با مادرش. بعد از ده دقیقه اومد گفت سر میز ما آب نیست لیوان یه بار مصرفو دادم گفتم بیا آب بخور یهو مادر شوهرم پیشدستی کرد گفت بیاااا لیوان من هست و براش تو لیوان خودش آب ریخت اونم خورد. از دو روز پیش داره جیگرم از رفتارای مسخرشون میسوزه. دیشب گفت چته، براش گفتم چه قصدی داری که جلوی فامیلاتون به من بی محلی می کنی و شکایت کردم یهو عصبانی شد گفت مریمم پیش مادرم بود محسنم پیش من بود. پسرا چرا مریم ناراحت نشد. آقا هررررررچی میشه این مریمو محسنو با خودمون مقایسه می کنه. حتی به من میگه مثه مریم روسری بپوش نه شال. اون ازین حجابیاس منم یه دحتر امروزی. اصلا از استایل ضایعه اون خوشم نمیاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چکار به بقیه دارین اخه مریم یا هرکی هرکار میکنن بکنن شما باید کنار هم باشین مثل سایر زن و شوهرای نرمال 

کوکو از روغن گل میکنه زن از شوهر 

شوهرت ادای مجردا رو درمیاره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اول این ک از حجاب جاریت بد گفتی اصلا خوشم نیومد 

اون چیکار کنه ک شوهرت اینو بهت گفته 

تا جایی ک من میدونم شوهرت فقط داره الگو برداری از برادرش میکنه ن چیز دیگ شاید فک میکنه ررادرش با این رفتاراش ک با زنداداش داره قابل احترامه بخاطر همین زندگی خودشم قربانی میکنه

اسم اینکار شما بهانه گیری و لوس بازی هست بابا 

ول کنید اگه تو جمع بی محلی واقعی می‌کنه شما هم کناره بگیرید کاملا چند بار این کار رو بکنید تا تو جمع مخاطب قرار نداده اتون به حضورش اهمیت ندید دفعه های بعد خوب حواسش جمع میشه هر چقدر وابسته نشون بدید بیشتر به خودش باااااد می‌کنه 

چندنا موضوع را باهم قاطی کردی

فقط بگو فلانی و فلانی کنار خانوماشون بودن منم دوس داشتم کنار هم باشیم

تمام

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

چندنا موضوع را باهم قاطی کردیفقط بگو فلانی و فلانی کنار خانوماشون بودن منم دوس داشتم کنار هم باشیمتم ...

ولی من الان ازینکه دوباره منو با اون زن داداشش مقایسه کرد بیشتر عصبانی شدم

چکار به بقیه دارین اخه مریم یا هرکی هرکار میکنن بکنن شما باید کنار هم باشین مثل سایر زن و شوهرای نرم ...

آره منم از همین زورم گرفته. انگار هنوز مجرده. همیشه جلوی فامیلش به من بی اعتنایی میکنه. از زمانی که به گوشش رسیده گفتن همش با زنشه انگار میخواد چیزی رو بهشون اثبات کنه.

شوهرمنم اوایل اینجوری بود الان کلا هرجابریم کنارمنه

کم کم خودش میفهمه

میتونی اینو بگی مثلا شوهر فلانی رفت براش از سمت مردا فلانچیزو آورد من روم نشد به کسی بگم خودمم نتونستم برم تو هم نبودی

یچیزی بگو ک بفهمه مثلا ای کاش کنارتو مینشست

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی