2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته پيش يكي از فاميلاي ما ي سقط داشت خارج از رحم بوده نميدونسته انگار بدجور فشارش ميفتاده همش

جدی تو رو خدا یعنی بنده خدا خارج از رحمش بود نمیدونسته منم فشارم پایین همش ولی نه اونجوری که سرم گیج بره فقط یه موقع ها سردم میشه خیلی 

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 
اگه خارج ازرحمی بوداینقدردردداشتی که نگو الانم خونریزی نداری نگران نباش دردداری استراحت کن شیاف پ ...

اره دکتر بهم دادش چند تا گذاشتم دیگه نزاشتم راست میگی تو رو قران اخه دکتره اینجوری گفت کل این ۱۳ روز و زهرمار کرد برای ما 

اگه خارج ازرحمی بوداینقدردردداشتی که نگو الانم خونریزی نداری نگران نباش دردداری استراحت کن شیاف پ ...

من بتام ۲۰۰ بود دوبارم ازمایش دادم بعد دکتر گفت بعضی ازمایشگاه ها تا همین و میزنن ولی مثبتی حالا نمیدونم 

جدی تو رو خدا یعنی بنده خدا خارج از رحمش بود نمیدونسته منم فشارم پایین همش ولی نه اونجوری که سرم گیج ...

نه انگار خيلي ادم سنتي هستن خانواده شوهرش بهش ميگفتن برو ماما

ماماهه هم همش ميگفته سونو نرو زردي مياره غربالگري واسه چيه و فلان

نگو بچه اينم خارج از رحم بوده نميدونسته همش فشارش پايين بوده كه يهو بيهوش ميشه ميبرنش بيمارستان خونريزي داخلي كرده بوده طحالش كلا داغون شده از بين رفته به اضافه تخمدان چپش

سرسري نگيريد حتما يه سونو بريد انشالله كه واسه شما خارج از رحم نيس ولي نذاريد دير بشه

بچه هرچقدر كوچيك باشه سقطش راحتره بزرگتر كه ميشه ميزنه اعضاي داخلي خودتو داغون ميكنه خدايي نكرده

وا دختر حامله اي بشين به خودت استرس نده ولي قطعا خارج إز رحم نيست

خدا کنه اخه دکتر اینجوری گفت شاید خارج از رحم باشه یا احتمال سقطت زیاد منم ترسیدم همش فکر میکنم بچم مرده یا خارج از رحم