مریمی۱۳۶۹ مدیر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1243 عنوان جنین مرده | مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 79 پست خانوم ها اگه جنین خارج از رحم باشه یا مرده باشه علائمش چیه خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش و تو مرگ ببینه 1397/01/16 | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ad عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 2552 مرسی که یادم بودی عزیزم حالا برم دکتر خودم ببینم چی میگه چون درد دارم فعلا همین شیاف ها رو استفاده م ... منم باردارم وکیست هم دارم مشکلی نیست ... خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم
مریمی۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1243 منم باردارم وکیست هم دارم مشکلی نیست ... کیست من سه سانتی و خیلی درد دارم چیکار کنم دکتر به شما چی گفت خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش و تو مرگ ببینه
ad عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 2552 کیست من سه سانتی و خیلی درد دارم چیکار کنم دکتر به شما چی گفت هیچی شیاف سیکلوژست تا سه ماه مصرف میکردم چون احتمال سقط توی کسایی که کیست دارن زیاده خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم
مریمی۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1243 هیچی شیاف سیکلوژست تا سه ماه مصرف میکردم چون احتمال سقط توی کسایی که کیست دارن زیاده جدی خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش و تو مرگ ببینه
leyla٧٤ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 753 اخه اولش حالت تهوع داشتم یکم یا درد داشتم یا شب ها خیلی تشنم میشد الان دو سه روزه اصلا مثل یه ادم عا ... وا هممون همينجوري بوديم دختر اين چه فكريه ك ميكني🙄 رادینم ❤️همه زندگیمی 😘