2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه خاک بر سرها رفتم نیستن دکترها یعنی هیچ علائمی نداره 

چرا انقدر نگرانی چند وقتته

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
چرا فكر ميكني زنده نيست؟خونريزي داري؟

نه خونریزی ندارم اخه اولش که فهمیدم باردارم قبل عید خیلی درد داشتم گفت برو سونو واژینال که هیچ جا نبود اخه گفت احتمال سقطت زیاد یا اینکه خارج از رحم باشه ولی خونریزی یا لک ندارم

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 
چرا انقدر نگرانی چند وقتته

من تازه قبل هید متوجه شدم باردارم شانس من خورد به تعطیلات اصلا نمیدونم چند وقتم هست دیروزم هرجا رفتم گفتن نیومدن شنبه نیستن مسافرتن بعد چون خیلی درد داشتم دکترم گفت شاید خارج از رحم یا احتمال سقطت زیاد 

نه خونریزی ندارم اخه اولش که فهمیدم باردارم قبل عید خیلی درد داشتم گفت برو سونو واژینال که هیچ جا نب ...

خوب الان از سه شنبه همه جا که باز بود میرفتی تازه بیمارستانها هم باز بود

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
چی دیدی تو علائم خودت ک فکر میکنی زنده نیس

اخه اولش حالت تهوع داشتم یکم یا درد داشتم یا شب ها خیلی تشنم میشد الان دو سه روزه اصلا مثل یه ادم عادی هیچ حسی و هیچ چیزی ندارم 

من تازه قبل هید متوجه شدم باردارم شانس من خورد به تعطیلات اصلا نمیدونم چند وقتم هست دیروزم هرجا رفتم ...

کدوم منطقه هستی