2777
2789

بعد دقیقا این جمله رو از مامانش شنیدم،مامانش برگشت تو بحث گف ماهی ی مانتو میخری و‌فلان …..بعد فهمیدم حرف مامانشو تکرار کرده

دختر خودشون هر دقه ی مانتو جدید تنشه یکسره در حال لباس خریدنه

مادرشوهرم برگشت بمن گف تو مدیریت نداری (فلانی؛جاریم)مدیریت داره،جاریم ازیناست ک لباس ارزون داغون میپوشه ازین حراجیا میخره بعد اگرررررر ی مراسم خاصی بود ی مانتو خوب رو میکنه باز دیگ لباسای مسخره تن خودش و‌شوهر و‌بجه هاشه)

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

بگو خوب کاری میکنم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه رویه جاریت چقدر مسخرست 

ادم پولو میخاد ک خودش از زندگیش لذت ببره نمیفهمم چرا بعضیا با اینکه دارن ب زندگی بخور نمیر راضین 

انگار قراره ۵۰۰سال عمر کنن

این جهان کوه است و فعل ما ندا،سوی ما آید نداها را صدا

نه از این ور بوم بیفت ، نه از اون ور ، دور و برت متعادل نیست ؟ شبیه اون باش.

بنظر خودم خودم متعادلم

من خودم عاشق لباس و لباس خریدم، جوری که هم برام خیلی مهمه هم خیلی دوسش دارم و اهمیت میدم به این موضوع 

ولی خب شما رعایت تعادل کنید توی این وضعیت اقتصادی ماهی یک مانتو خریدن درست نیست، بنظرم هر فصل مانتو مناسب اش رو بگیرید که هم شیک باشین هم فشار نیاد. 

خانواده شوهر همیشه ایرادگیر هستن و چشم دیدن عروس رو ندارن ( البته نه همشون و استثنا وجود داره) ولی قریب بر اکثریت اینطور هستن شما هم لباس جدید بگیر ولی خونه مادرشوهر میری سعی کن خیلی لباس جدیدهات رو نپوشی و همون تکراری ها رو بپوشی، جای دیگه تا میتونی تیپ بزن و لباس های جدیدت رو بپوش و لذت ببر. 

خواهر منم مثل شماست ، من خیلی حرص میخورم. یک روز پول تو دستش نمی مونه. همه رو خرج می کنه. دلش فقط به ...

حرص نخور شما سرت تو کار خودت باشع

من خودم عاشق لباس و لباس خریدم، جوری که هم برام خیلی مهمه هم خیلی دوسش دارم و اهمیت میدم به این موضو ...

برغکس من اگ لباس جدیدم نخرم وقتی میرم اونجا لباس جدید تنمه😂

طلا هم باشی خانواده شوهر زر میزنن بیخیال

دقیقا ،فک میکنن پسرشون داره به تاراج میره،👌🏻والا😂