2777
2789
عنوان

ویژگیای خوب و بد همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 83 پست
شما پس احتمالأ مورد آخر رو نخوندی. علت اینکه گفتم فکر جدایی هم از ذهنم گذشته همون مورد بود . و الا ک ...

چرا خوندم و اصلا این قسمتش قابل هضم نیست، اما یه نکته اینکه همکارن و توی کادر درمان کمی با هم صمیمی ترن ظاهرا، دوم اینکه متاسفانه همه مردا همینن! این رو یادت باشه، این قضیه رو قبح زدایی نمیکنه، اما بقیه مردا علاوه بر اینکه همینن، اون خوبی های شوهرت رو هم ندارن تازه زبونشونم درازه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکم آخه شما میگی که آدم خجالتی هست . شاید همکاراش هم برا راه افتادن کارشون دارن باهاش رفاقت میکنن.

لزوماً دلیل خاصیم نمیخاد داشته باشه. جوونه خوشتیپه پزشکه جراحه، پرستارا و اتاق عملیا هم به مزاجشون خوش میاد سعی میکنن بهش نزدیک شن 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

میشه اون ویژگیایی که عذابت میده رو بگی؟

مثلا خجالتیه قربون صدقم نمیره بدخوابه قبل خواب چند دیقه بغل بعد دیگه خبری نیس...سرده اصلا تو رابطه راضی نیستم ازش...دیکتاتوره حرف اول و آخرو خودش میزنه خودمحور و محدودگره

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

لزوماً دلیل خاصیم نمیخاد داشته باشه. جوونه خوشتیپه پزشکه جراحه، پرستارا و اتاق عملیا هم به مزاجشون خ ...

خب همشون که هول نیستن. بنظرم خودتو مشغول کن از فکرش در بیا. اگر بخواد اتفاقی دور از چشمت بیفته تو نمیتونی جلوشو بگیری. 

لزوماً دلیل خاصیم نمیخاد داشته باشه. جوونه خوشتیپه پزشکه جراحه، پرستارا و اتاق عملیا هم به مزاجشون خ ...

سلام وقتتون بخیر.

عذرمیخوام که توی این تاپیک ازتون سوال میپرسم.

با کارشناسی میکروبیولوژی میشه ارشد رو هماتولوژی قبول شد؟

ممنون میشم اگر اطلاع دارید لطف کنید پاسخ بدید. 

سلام وقتتون بخیر.عذرمیخوام که توی این تاپیک ازتون سوال میپرسم.با کارشناسی میکروبیولوژی میشه ارشد رو ...

سلام. خواهش میکنم. بله اگر کارشناسی تون میکروب شناسی پزشکی هست میتونید ارشد هماتو آزمون بدید. موفق باشید 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»