2777
2789
عنوان

ویژگیای خوب و بد همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 83 پست

آره جدا شو حتما که بری یکیو پیدا کنی که احساساتیه اما گداست، رانندگی بلده اما بیسواد و حماله، به جزییات توجه میکنه ننشم دهنتو سرویس میکنه

چته بابا؟؟؟؟ بشین سر جات! شوهرت رو نخوای قطعا رو زمین نمی مونه با این مشخصات، دیگه خود دانی که ننر باشی یا نه

من معمولا خیلی نرم حرف میزنم اما اینارو خوندم دلم میخواد یه کتکی هم بهت بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با صحبت سعی کن حل کنی.... نمی‌دونم چطوری خودت قلقش دستت میاد....شوهرت چی گفت وقتی به روش اوردی

میگه همه چیزم تویی. مگه من احمقم تو رو ول کنم بچسبم به اونا. بخدا چیزی نبوده. قبول دارم همین حد هم خوب نیس، سعی میکنم رعایت کنم و.... 

ولی چه تضمینی هست تکرار نشه؟؟ من نابود میشم وقتی ببینم برا لحظه ای فکر و ذهنش رفته سمت کس دیگه ای 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

آره جدا شو حتما که بری یکیو پیدا کنی که احساساتیه اما گداست، رانندگی بلده اما بیسواد و حماله، به جزی ...

شما پس احتمالأ مورد آخر رو نخوندی. علت اینکه گفتم فکر جدایی هم از ذهنم گذشته همون مورد بود . و الا کسی بخاطر خوبیای شوهرش به جدایی فکر نمیکنه که. 

دیگ حتما خیلی کاراباهم کردن نمیدونم پی شو نگرفتم اما وقتی زنی داعم میبینش ب نظرت کاری باهم نمیکنن من ...

خارج از بحث تاپیک میشه بگی مهریه رو چطور اجرا گذاشتی ؟ شاید برا ترک دادن این شیطنتا بد نباشه جدی برخورد کنم بترسه. 

اسی تو فکر میکنی شوهرت با این ویژگی‌هایی که داره نقاط منفی و مثبتش ، برا هر خانمی جذابه یا فقط اونای ...

نمیدونم.. آخه هرکی یه سلیقه ای داره

ناشکر که نیستم. ویژگیای خوبشم گفتم. میخواستم بدونم ویژگیای بدش چقد مهمن..

مسلما خودتم خوبی و بدی داری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خارج از بحث تاپیک میشه بگی مهریه رو چطور اجرا گذاشتی ؟ شاید برا ترک دادن این شیطنتا بد نباشه جدی برخ ...

دفتر خدمات قضایی رفتم و درخواست دادم بعدش برات پیامک میاد و بعد ی ماه براش ابلاغیه می‌ره شوهرم خیلی پروتر از این حرفا بود و فکر میکرد هر غلطی بکنه من میپذیرمش و من دیوونشم و از این حرفا اما این آخری ک‌مهریمو گذاشتم اجرا همش تو دعواها بهش میگفتم ازت چندشم میشه ازت متنفرم حالم ازت بهم میخوره 😔چقدر دوران سختی بود دقیقا ۸ماه طول کشید تا زندگیمون دوباره نرمال بشه مادرشوهرم می‌گفت پسرم حسابی تنبیه شد دیگ سمت این کارا نمیره اما من هنوزم بهش اعتماد ندارم و هنوزم میگم با خودم بچه هام بزرگ بشن ازش جدا میشم اینقدررازش کینه دارم اما وقتی جدا میشم ک خیلی قوی باشم نه ی زن افسرده بی پول و بدون موقعیت اجتماعی و به و داغون از نظر فکری 

عزیزم ایشون درون گرا هست و نمیتونه احساسشو بروز بده فکر میکنه اگه خرج کنه به زنش نشون داده که عاشقشه . ادمای درونگرا با عمل نشون میدن و از ته دل دوستت داره و نمیتونه بیان کنه دست خودش نیست . گرم نمیگیره با فامیل اینم خوبه چون مرد وراج خوب نیست . بمون توی زندگیت و از این به بعد که لذت زندگیتو قراره بچشی دو دستی تقدیم کسی نکن . همه مردا هم شیطنت دارن همه شووووون 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

ول کن بابا همین که پول داره بری باهاش عشق و حال کنی بسه 

من که زنم زیاد دوست ندارم ابراز علاقه کنم هر کی یه اخلاقی داره نمیتونی مجبورش کنی بخاطر تو خودشو ندید بگیره خودش نباشه

دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه

نمیدونم.. آخه هرکی یه سلیقه ای داره

من وضعم به مراتب از شما بدتره همسر منم مثل همسر شما ویژگی های خوب زیادی داره ولی یکی دوتا موردش به دلم نمیشینه شاید بقیه بتونن تحمل کنن ولی منو عذاب میده...از بیرون هر کی زندگیمو میبینه میگه خوشی زده زیر دلت و بمون و حرف جدایی نزن اما من فقط زیر یه سقفم باهاش پول و کادو و توجه های این چنینی واسه من نون و آب نمیشه

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

هر زنی تو زندگی باید بهترینا رو داشته باشه با توجه به شرایط زندگی و عوامل مختلف

هیچوقت بخاطر اینکه اون خوبه از خط قرمزای خودت نگذر 

و اینو یادت باشه هرچقدر همسرت خوبه

اما شما هم یه خانومی 

و زحمت های زیادی برای زندگی میکشی عزیزم

بنظرم یکم راه های جدید امتحان کن 

ارزش داره و اینو بدون قطعا ساختن از خراب کردن خیلی سختره

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

من درگیر اینکه دوسم داره یا نه نیستم. چون بارها گفته تو همه چیز منی.. مورد آخر بدیاش چی پس...

عزیزم مگه نمیگی همکارشون؟در جایگاه یک همکار اشکالی نداره اگه باهم شوخی بکنن چون اون فقط یه همکار دیگ