2777
2789
عنوان

ویژگیای خوب و بد همسرم

910 بازدید | 83 پست

طولانیه حوصله کنید بخونید ممنون میشم❤️

اول بگم بچه نداریم. من ۳۲ سالمه. همسرم ۳۶

ویژگی های خوب شوهرم: 

موقعیت اجتماعی و شغل عالی (جراحه)

خوشتیپ و خوش پوشه

بهم علاقه داره

درآمد مالی خوبه (البته اخیراً درسش تموم شده و مستأجریم. ولی من با حقوق خودم و کمی هم کمک اون یه ماشین دارم)

بسیار بسیار توی خرج کردن لارجه و شدید دست و دلبازه.

به من سخت نمیگیره برای هزینه کردن یا کلاس رفتن یا جایی رفتن. کلا راحتم میذاره.

با خانوادش چالشی ندارم و همشون دوسم دارن.

ویژگی های بد شوهرم: 

تقریباً احساسی نیس و معمولاً سخت و به فواصل، ابراز علاقه میکنه. 

به شدت من به جزییات اهمیت نمیده.

گاهی مسئولیت پذیر نیس و خدا نکنه یه چیزی توی خونه خراب شه، تا سالها سمتش نمیره.

رانندگی بلد نیس و فقط من میرونم.

گاهی واقعاً خودخواه میشه ‌ و مغرور.

به اندازه من اجتماعی نیس و خیلی راحت با مهمون و... گرم نمیگیره یعنی سختشه و بعضی جاها خجالتیه کمی.

گاهی با چت یه شیطنتای ریزی با همکاراش داشته که اذیت شدم و دعوا و قهر...

بابت همین موضوع آخر و بی مهری و بی توجهیاش بعضی وقتا به جدایی فکر کردم(چون شدیداً عاطفی ام و مهرطلب) بعد با خودم گفتم این آدم ۱۲ ساله توی زندگی منه(از ابتدای آشنایی تا الان) دیگه الان حوصله یه شروع جدید رو ندارم و خوبیاشم کم نیس و..... بیخیال و شاد بگذرونم برا خودم..

گاهی هم میگم حق من اینه عشق و تعهد عمیق رو اونجوری که خودم دلم میخاد تجربه و زندگی کنم.. و این آدمو رها کنم برم پی خودم.‌

ممنون میشم باتوجه به توضیحات نظر بدید🙏

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی کن عزیزم مردا محبت کلامی شون ضعیفه و بیشتر در عمل میخان نشون بدن علاقه شونو و اما در مورد شیطنت های چتی با توجه به موقعیت اجتماعی شون و فضای جامعه به نظرم زیاد بزرگش نکن اگه میخای اجتماعی بشه و از خجالتی بودن در بیاد به نظرم تشویقش کن رانندگی یاد بگیره 

خوبیاش خیلی زیاد بود شیطنتش در چه حد بوده؟!جدی بوده یا شما حساس هستی و مثلا یکم راحت بوده با همکاراش برای شما سخت اومده

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ناشکری نکن همه عیب دارنمن به شدت شبیه شوهرتم این ویژگی های کادر درمانه کلاو شوهرم شبیه شمامشکل حاد ن ...

ناشکر که نیستم. ویژگیای خوبشم گفتم. میخواستم بدونم ویژگیای بدش چقد مهمن..

نظر من اینه بمونین باهاش البته من تجربه ای ندارم ولی کل تاپیکتونو خوندم

ممنون که خوندی. برات صلوات هم فرستادم بخاطر امضات

زندگی کن عزیزم مردا محبت کلامی شون ضعیفه و بیشتر در عمل میخان نشون بدن علاقه شونو و اما در مورد شیطن ...

من به شیوه خودم محبت کنم یا به اندازه اون؟ 

یک کیلیپی نگاه میکردم که می‌گفت خانم ها ابراز علاقشون با محبت و زبونی هست ... اما مردها علاقشون رو ب ...

من درگیر اینکه دوسم داره یا نه نیستم. چون بارها گفته تو همه چیز منی.. مورد آخر بدیاش چی پس...