2777
2789
عنوان

ویژگیای خوب و بد همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 83 پست
منم چند وقته ب همین فکر میکنم و من دوتا بچه دارم همش میگم حق من از زندگی این نیست

من مامانم فوت شده اخیرأ. توی ۶۰ سالگی. وقتی به عکسش نگاه میکنم میگم بیخیال بابا، دنیا واقعاً خیلی کوتاهه. خوش زندگی کن و برو.. نمیدونم نگاه درستیه یا نه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

من درگیر اینکه دوسم داره یا نه نیستم. چون بارها گفته تو همه چیز منی.. مورد آخر بدیاش چی پس...

گفتم که اگر دوستت نداشت دست و دلباز نبود ...

شما محبت کلامیتو ادامه بده که اونم کم کم یاد میگیره .. درمورد مورد آخر نظری ندارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مجردم ولی به نظرم هیچ زندگی مشترکی ایده آل نیست. ایشون هم ویژگی های منفیش اونقدر بد نیستن که بشه ترکش کرد. بعدم معمولا تازه عروس دومادا خیلی به هم اشتیاق دارن طبیعیه احتمالا بعد از ۱۲ سال به هم عادت کنید

اگه هم شیطنتش درحد خیانت نبوده باز بستگی به نظر خودت داره ولی معمولا کادر درمان چون تایم زیادی باهم میگذرونن شوخی و خنده همکارای خانم و آقا بینشون هست و شما باید اینو بعد از این همه وقت بپذیری. خودشون میگن چون کار سنگینه خیلی سخت میشه اگه با کسی هم ارتباط نگیری( منظور خیانت نیست، همون بگو بخند و این حرفا)

خوبیاش خیلی زیاد بود شیطنتش در چه حد بوده؟!جدی بوده یا شما حساس هستی و مثلا یکم راحت بوده با همکاراش ...

من که حساس هستم. خیلی زیاد. با عشوه و کرم ریزی همکاراش شروع میشه معمولاً. ولی ایشونم قاطع برخورد نمیکنه. مثلاً همکارش بعد چت کاری مریض، نوشته بود امروز خیلی خسته شدی دکتر، خیلی نگرانت شدم. اینم نوشته بود نگران نباش، من عادت دارم.. و همکاره هی ادامه داده بود.. شاید بگید چیز خاصی نیس ولی آدم قاطع متعهد، درجواب این پیام میتونس بنویسه تشکر. یا بگه نیازی به نگرانی شما نیس من دارم کارمو انجام میدم... نه اینکه فضا بده اون ادامه بده. نمیدونم درکم میکنین یا نه..

حتی با اون کرم ریزی همکاراش و بگو بخندای پیامکی شون؟

بله شما نمی دونی زندگی که جدید می خوای در آینده بسازی این خواسته های که شما داری اون فرد جدید برات انجام میده یا نه پس با همین آقا بمون انشاالله عاقبت بخیر بشید

من مجردم ولی به نظرم هیچ زندگی مشترکی ایده آل نیست. ایشون هم ویژگی های منفیش اونقدر بد نیستن که بشه ...

قبول دارم که ایده آل وجود نداره. من خودمم کادر درمانم. نمیدونم والا...

بله شما نمی دونی زندگی که جدید می خوای در آینده بسازی این خواسته های که شما داری اون فرد جدید برات ا ...

اصلا نا ندارم بخام یه آدم دیگه رو از صفر شروع کنم....

سه مورد بدی را که گفتی همه ی مردها دارند و بدی نیست تفاوت زن و مردهمورد چهارم رانندگی چون از سن کم ر ...

وقت نشده هنوز بره کلاس. و الا دوس داره زودتر یاد بگیره.. 

شییطنت هارو واقعاً همه مردا ندارن. بعضیا خیلی متعهدن

من مامانم فوت شده اخیرأ. توی ۶۰ سالگی. وقتی به عکسش نگاه میکنم میگم بیخیال بابا، دنیا واقعاً خیلی کو ...

نمیدونم بخدا منکه از اخرین خیانت همسرم دیگ واقعا از ته دل دوسش ندارم جلو روش لبخند میزنم پشتش میگم برو ک برنگردی🤦

نمیدونم بخدا منکه از اخرین خیانت همسرم دیگ واقعا از ته دل دوسش ندارم جلو روش لبخند میزنم پشتش میگم ب ...

میشه بگی خیانتش در چه حد بوده اگه اذیت نمیشی؟