2777
2789
عنوان

ویژگیای خوب و بد همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 83 پست
میشه بگی خیانتش در چه حد بوده اگه اذیت نمیشی؟

با کارگرش بهم خیانت کرد ببین نابود شدم میدونی چرا چونکه شوهر من پولداره خوشگل و خوشتیپه همش میگه فلانی در حد من نیست نمیدونم چرا رفته بود با کارگرش کاش لااقل اون زن از من قشنگتر بود ی زن کوتوله و چاااق داغون 🤦🤦🤦الان همش میگم این در حد من نیست و من براش زیادیم این لیاقتش ی کارگر داغونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درمورد شیطنتای پیامی هم نظرتو بگو لطفاً

اگه تمام شده دیگه نادیده بگیر و خودت پیامکی و توی اینستا ایتا یا هرچی داری براش کلیپ و متن ها عاشقانه بفرست و سیرابش کن 

دنبال مشکل توی زندگیت نگرد هر باغچه ای را بیل بزنی یه کرم توش پیدا میشه 

سخنرانی های دکتر عزیزی و انوشه را گوش بده 

با کارگرش بهم خیانت کرد ببین نابود شدم میدونی چرا چونکه شوهر من پولداره خوشگل و خوشتیپه همش میگه فلا ...

خیانت در چه حد ؟ چت کردن؟ قرار گذاشتن؟ بردش خونه؟ چیکار کرد

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

اگه تمام شده دیگه نادیده بگیر و خودت پیامکی و توی اینستا ایتا یا هرچی داری براش کلیپ و متن ها عاشقان ...

تمام شده ولی خب می‌تونه بازم شروع بشه.. یکی دوتا همکار که نیستن. ماشالا نصفشون هم کرم میریزن برا پزشکا

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خیانت در چه حد ؟ چت کردن؟ قرار گذاشتن؟ بردش خونه؟ چیکار کرد

دیگ حتما خیلی کاراباهم کردن نمیدونم پی شو نگرفتم اما وقتی زنی داعم میبینش ب نظرت کاری باهم نمیکنن من تا مرز جدایی رفتم مهریه هم هنوز پروندش بسته نشده خیلی ترسید شوهرم و یکم ب غلط کردن افتاد اما هنوزم میزد زیرش ک‌من کاری نکردم همین امروز از صبح رفتم برا بچم دسته گل گرفتم بردمش مدرسه بعد اومدم تو آشپزخونه داشتم کارامو میکردم اومد از پشت بغلم کنه و گفت ی بوس میدی تمام بدنم چندش شد

تمام شده ولی خب می‌تونه بازم شروع بشه.. یکی دوتا همکار که نیستن. ماشالا نصفشون هم کرم میریزن برا پزش ...

حق داری من بچم دوشب تو ای سیو بود ایشالا ک دیگ بچم رنگ بیمارستان‌و نبینه ک من نابود شدم رفتار پرستارارو دیدم باهم انگار همشون باهم بودن خیلی اوضاشون خیت بود

هرکسی یه دیدی داره و یه چیزی تو زندگی الویتشه

بشخصه ویژگیهای بدش خیلی بده و منم ادم احساسی و ریز بینی ام بخصوص مورد شیطنت و اصلا نمیپذیرم ..من بودم یا صحبت جدی میکردم یا میرفتم

گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........‌کاربر تعلیقی😡😡

تمام شده ولی خب می‌تونه بازم شروع بشه.. یکی دوتا همکار که نیستن. ماشالا نصفشون هم کرم میریزن برا پزش ...

جامعه خراب شده ولی همسر و شریک زندگی فقط جذابیت جنسی نداره برای همین زندگی میتونه پایدار باشه 

ولی اگه کسی رو برای جذابیت جنسیش بخوان نهایتش چند باره 

همسرت پزشک وجه خودش را که توی محیط کار خراب نمی کنه 

شک بی مورد هم نکن ولی مواظب زندگیت باش و از هر نظر بکشونش سمت خودت