2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 58 پست
بنظرم برو پیش مشاور این پستا هیجانی نظر دادن ببین اون چی میگه تو هنوز تو عقدی اما روحیت هم حساسع پس ...

مشاورم رفتم کفت باهاش صحبت کن بگو رفتیم خونه خودمون خرج با توعه کامل . بهش میگم مسخره میگیره. میگه باشه 

خیلیم بحث جدایی و طلاق رو کشیدم وسط ولی تا دو روز نشده برگشتم دیگه از قهر و تهدید جدایی هم نمیترسه 

خیلی خودمو اویزون و بی ارزش کردم جلوش

تازه پزشک عمومی شده ولی از همون اول دانشجوییش کار دیگه میکنه و درامد خوبی داره. همزمان با خوندن درسش ...

بدهی و اینا را هم حساب کن .

اصلا جدا نشیا .

مال همه اولش خسیسن 

مخصوصا شوهر خانم شاغل 

خیلی خسیسند .

اقایون درخواست ندهید ....درخواستهاتون زیاده .و من کار دارم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرت الان تمومش کنی بهتره یا هر روز زجر بکشین خودت و بچه هات بعدشم عقد برا اشنایی هست اینی ک تو خون ...

خیر خودم شغل خوبی دارم الان چند ماهه مشکلی پیش اومده نمیتونم برم سرکار 

کل خرجم با خودمه خدایی نکرده بچه هم داشته باشم خرج اونم با خودمه 

ولی دوتامونم بچه نمیخوایم اونم بارها گفته بچه نمیخوام 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اما خب کلیت ماجرا همینه که مجردی ازین وضع خیلی بهتره

چجوری یادش بدم؟خودمم خیلی عصبی شدم تا یه کار میکنه عصبی میشم گیر میدم بهش گریه میکنم مثلا همین مسافر ...

شما هر دوتاتون نیاز به مشاوره دارین..شما قبل از عقد براش جذاب بودی اما الان نیستی...حالا دلیل شو باید پیدا کنی شاید قبلا بیشتر بخودت میرسیدی یا شادتر بودی یا بیشتر بهش توجه میکردی خلاصه نمیدونم.اما تغییر رو از. خودت اول شروع کن تا دنیات تغییر کنه...در هر صورت تا مشکلاتتو یا شو هرت حل نکردی..سراغ عروسی نرو...چون مطمئنا بعد عروسی بسیار بسیار مشکل پیدا خواهی کرد..بازم میگم شما باید برین مشاوره تا بفهمید مشکلتون چیه

بدهی و اینا را هم حساب کن .اصلا جدا نشیا .مال همه اولش خسیسن مخصوصا شوهر خانم شاغل خیلی خسیسند .

الان شرایط جدایی بخاطر حال روحیم اصلا ندارم

بیشترین دلیلی هم که موندم اینه که بعضی وقتا خودمو مقصر میدونم چون خودمو بی ارزش کردم جلوش و فهمیده خیلی صعیف شذم برا همینه ک انقد پررو شده میگم شاید حالم خوب شه محلش ندم اون یکم ادم شه بیاد سمتم . منم یکم بدی های خودمو دارم اما این خیلی از من بدتره 

فقط میشه بپرسم چرا گفتی  اصلا  جدا نشم؟

خیر خودم شغل خوبی دارم الان چند ماهه مشکلی پیش اومده نمیتونم برم سرکار کل خرجم با خودمه خدایی نکرده ...

خب عزیزم صلاح کار خویش خسروان دانند

وقتی خودت اینجوری میخوای عادتش بدی ک دیگه گله نداشته باش چرا نبردتم مسافرت 

وقتی خرجیتو نمیده چون خیالش راحته خودت کار داری درآمد داری خرج مسافرتتم نمیده دیگه 

آفرین ازدواج کن فردا هم خرج خودت هم اگر بچه داشتی بچه رو بده 

بعد یه سوال دارم تو این شرایط تو شوهر کردی یا اون شوهر کرده؟ 

آخه خرج خونه هم خودت باید بدی 

اگر قلبت زیبا باشه، ببازی هم بردی💗                                          شاید آدما نبینن، اما خدا میبینه✨

شما هر دوتاتون نیاز به مشاوره دارین..شما قبل از عقد براش جذاب بودی اما الان نیستی...حالا دلیل شو بای ...

ممنون عزیزم 

اره قبلا شادتر بودم و به اینم زیاد اهمیت نمیدادم 

خب عزیزم صلاح کار خویش خسروان دانندوقتی خودت اینجوری میخوای عادتش بدی ک دیگه گله نداشته باش چرا نبرد ...

اون شوهر کرده😂😂هر جور حساب میکنم من ضرر کردم و اون برد کرده

اون شوهر کرده😂😂هر جور حساب میکنم من ضرر کردم و اون برد کرده

آفرین خانومم متاسفانه اون برد میکنه 😚😂

یه چیزی بگم ناراحت نشو

اگر قلبت زیبا باشه، ببازی هم بردی💗                                          شاید آدما نبینن، اما خدا میبینه✨

چون اون موقع دوستی خرج میکرده 

الان ک نمیکنه احیانا خودت عادتش ندادی

مثلا چندبار خواسته پول بریزه تو بگی نه نمیخوام حقوق خودمو دارم 

اگر اینجوری بوده ک خودت عادتش دادی حالام خارشو بشکن چون تو ذاتش نیست چیزیه ک تو عادتش دادی

اما میگی برا خودشم لباس نمیگیره خسیس ذاتیه

نکن این کارو بنظرم ببین تو 5 ساله باهاشی 3 ساله خودش نشون داده 

من میگم 1 ماه دیگه جدی بهش وقت بده بهش بگو وظیفته خرج کنه وظیفته ببریم مسافرت زن گرفتی اگر انجام نداد واقعا به فکر جدایی باش خواهرانه بهت میگم 

۳ سال دوست بودیم کاملا یه مدل دیگه نشون داده بود خودشو اصلااااا خساستشو نشون نمیداد یهو بعد ازدواج ع ...

بنظرت چرا برای دوستاش خرج میکنه برای شما نه؟ خب تغییر رفتار بدید چون اثر داره روش .. خیلی سوال جواب کنید یه فرد دروغگو میشه و پنهان کار 

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

بنظرت چرا برای دوستاش خرج میکنه برای شما نه؟ خب تغییر رفتار بدید چون اثر داره روش .. خیلی سوال جواب ...

خرج نمیکنه . قرض میده خیلی . به همه پول قرض میده بعد چند ماه بهش برمیگردونن . خساست این به وسواس تبدیل شده دیگه عاصیمون کرده

چون اون موقع دوستی خرج میکرده الان ک نمیکنه احیانا خودت عادتش ندادیمثلا چندبار خواسته پول بریزه تو ب ...

نه عزیزم 

از اول من ازش خواستم 

از هر دو بار یه بارشو میداد با منت

بعدشم هی من ازش خواستم هی گفت نه تا اینکه به جایی رسید گفت تو میخوای از من پول بکنی:/ در صورتی که برای چیزای خیلی نرمال میخواستم مثلا یه لباس خیلی معمولی یا پول لیزر 

سال اول عقدمون میداد دیگه درسم تموم شد رفتم سر کار کم کم دید خودم درامد دارم خودشو زد به اون راه که من ندارمو تو میخوای از من بکنی و از بابات بگیر ووو… 

نمیدونم شاید مادرش بهش کفته تو عقد نباید خرج کنه اینم یهو قاطی کرده