2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 58 پست
نه عزیزم از اول من ازش خواستم از هر دو بار یه بارشو میداد با منتبعدشم هی من ازش خواستم هی گفت نه تا ...

نمیدونم من نمیشناسمشون بنظرت مامانش زیر گوشش میخونه؟! 

الان ک تو چندماهه سرکار نیسی

بهش بگو روم نمیشه به بابام بگم وقتی شوهر دارم خودم 

من الان از نظر قانونی زنت هستم و اگر خرجی دختر تو عقد با باباش بود ک نفقه به دختر تعلق نمیگرفت تو دوران عقد 

با زبون نرم رامش کن با بحث و دعوا نه

متاسفانه مشکل ما خانوما همینه ک سریع اتشین میشیم😂

اگر قلبت زیبا باشه، ببازی هم بردی💗                                          شاید آدما نبینن، اما خدا میبینه✨

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمیدونم من نمیشناسمشون بنظرت مامانش زیر گوشش میخونه؟! الان ک تو چندماهه سرکار نیسیبهش بگو روم نمیشه ...

نه اینجور که زیر گوشش هی بخونه 

ولی یه بارم گفته باشه کافیه تا این جوگیر بشه 

احمق نمیفهمه زن ادم با خودش یکیه فک میکنه خرجم کنه ازش سو استفاده میشه 

با هر زبانی فکر کنی گفتم خواهر 

همون دیقه رام میشه باز فرداش همون اش و همون کاسه 

جدیدا وحشی میشه میگه مگه نمیبینی ندارم از کجا بیارم😂

چون خونه مشترک اجاره کردیم بعد یه سال ولش کردم الان داره ۱۱ تومن اجاره میده اگه من نبودم پولی برای اجاره نباید میداد همینو بهونه کرده

منم بعدازدواج اجباری توعقدجداشدم میگفتن بهم هیچکس تورونمیخادونمیادواست یبارنامزد بودم البته جداشدم بایکی

ولی بعد طلاقم خیلی خاستگارام بیشترازونجه ک فک میکردم زیادبودو۸ماه بعدطلاقم مجددازدواج کردم الانم بعد۸سال زندگی هنوزم خاستگاردارم ببین خودتونباز خودتو دست بالابگیراقدارخودتوحفظ گن عزت نفستوببر بالااگ میخای باهاش خوشبخت بشی وبروکمکش کن باهاش صحبت کن گلم 

این زندگی اگ میخای بری زیر یه سقف حتنابدترمیشه رفتارش باهات بفکرخودت باش وجوونیتوهدرنده اگه دیدی امیدی نیس ب بهترشدنش

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان شرایط جدایی بخاطر حال روحیم اصلا ندارمبیشترین دلیلی هم که موندم اینه که بعضی وقتا خودمو مقصر می ...

چون خیلی هاشون به مرور پیشرفت میکنند همون پیشرفتش خوبه .مثلا شوهر خاله ام رفته باغ خریده خونه .به مرور برای خاله ام خرج کرد واسه بچه های خاله ام .کیف زندگیش را میکنه .همینطور ابجیم .همون موقع ها به ابجیم گفتند جدا شو .چون عجله داشتند .نگو طفلک دامادمون مشکلات داره .به مرور حسابی خرج کرد .

اقایون درخواست ندهید ....درخواستهاتون زیاده .و من کار دارم .

چند سالته عزیزم

الان۲۶گلم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

زندگی با آدم خسیس خیلی سخته 

و اینم بدون بعد از ازدواج خساستش بیشتر خودشو نشون میده و اینکه آدمای خسیس عوض نمیشن شاید بتونی اوضاع رو کمی تو مشتت بگیری و بهتر بشه ولی ذاتشونو هیچ وقت نمیتونی تغییر بدی خساست تو خونشونه .....برای هررر خرجی که میکنن کلی باید توضیح و دلیل بیاری و قانعش کنی که بابا لامصب لازمه....و اینکه درسته برای آدمای خسیس مناسبت ها معنی نداره چرا چون از نظرشون لزومی نداره و اگرشما بر عکس مهم باشه تو هر مناسبت زمینه ی دلخوری و ناراحتی فراهم میشه دیگه به جایی میرسی که فکر میکنی من براش ارزشی ندارم که خرجم نمیکنه ....

خلاصه با مرد خسیس زندگی کردن خیلی دچواره 

عزیزم بستگی به خودت داره که از کدوم دسته ای مثلا اگر خودت هم آدم حساب گری باشی میتونی تحمل کنی ولی ا ...

برای خودم و ادمای خیلی نزدیکم معمولا دست و دلبازم و عقیدم اینه ادم پول درمیاره که لذتشو ببره ولی اون نمیدونم چرا خودشو به سختی میندازه ولی هزار تومن خرج نمیکنه انگار به جونش وصله

زندگی الانت خوبه خداروشکر؟چرا از قبلی جدا شدیببخشید میپرسم اکه دوس نداری جواب نده

راحت باش عزیزمبچه بودم کم سن ازدواج اجباری بودکلاخیلی تقلاکردن منو نگهدارن هیچکس نتونس خداکمک کرد نجات پیداکردم

این خوبه هم خیلی دوسداریم باهمچی کنارمیام مشکلاتتم هست چون زندگی بی مشکل نیس