2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این سه سال یه سفر نبرده منو همش میگه پول ندارم وقت ندارم ولی دیدم وقتایی که دلش بخواد هم پول داره ...

عزیرم یابرو مشاوره یا جداشو ادامه بدی باهاش

خودت زجرش رو میکشی این آقا یکی دوتا ایراد نداره

سرتاسرایراده

بنظرت الان تمومش کنی بهتره یا هر روز زجر بکشین خودت و بچه هات بعدشم عقد برا اشنایی هست اینی ک تو خونه باباتی ربطی نداره به این ک خرجیتو نده چون تو الان تو شناسنامشی امروز میگه بابات 

فردا زنش شدی میخای بیای بگی بابا بهم پول بده برم ارایشگاه بابا پول بده برا بچم لباس بگیرم ؟ روت میشه؟! با انجام گرفتن ازدواجتت خودت ک بدبخت میکنی هیچ فردا بچه هاتم تو مردم ذلیلن از ما گفتن بود

اگر قلبت زیبا باشه، ببازی هم بردی💗                                          شاید آدما نبینن، اما خدا میبینه✨

تو دوستی چه اخلاقی داشت مگه که ندیدی ؟

هر چی ازش میخواستم انجام میداد

مهربون بود مودب بود از کارش برام میزد یه روزم نمیتونست ازم خبر نداشته باشه 

حتی یه بار نذاشت من دست تو جیبم کنم الان میگه همه چی باید نصف نصف باشه 

بعد الان میگه چرا انقد ضعیفی اون موقع ها که قوی بودی هیچی برات مهم نبود بیشتر باهات حال میکردم در صورتیکه خودش منو داغون کرد

عقلانیش اینه نرم ولی حال روحی روانیم مناسب جدا شدن نیست

درامد داره .

ازاده کارش .

درامدش خوبه .بدهی قسط چی .

وام و اینا .

ولی این عادت معمولیه .

مخصوصا چ‌ون شاغلید نامزدیذ

اقایون درخواست ندهید ....درخواستهاتون زیاده .و من کار دارم .

هر چی ازش میخواستم انجام میدادمهربون بود مودب بود از کارش برام میزد یه روزم نمیتونست ازم خبر نداشته ...

عجببببب انگار که خرش از رو پل گذشته و اینجوری می‌کنه 

یا اینکه کلیپهای مسخره اینستاگرام رو میبینه که میگن ۵۰ ۵۰ یا برو پیش مشاور یا جدا شو پیر نشی تو جوونی

🧚‍♀

وقتی شما که الان بهترین دوران زندگی تونه یعنی ت عقد . همسرش هستی و مهم ترین فرد زندگیش...ارزش برات قائل نیست..چرا فک میکنی وقتی رفتی سر خونه زندگیت برات ارزش قائل میشه. دو تا  راه بیشتر نداری یا بمونی درستش کنی و بهش یاد بدی  شما ارزشمند ترین فرد زندگیش هستی نه دوستاش..یا اینکه جدا بشی

درامد داره .ازاده کارش .درامدش خوبه .بدهی قسط چی .وام و اینا .ولی این عادت معمولیه .مخصوصا چ‌ون شاغل ...

تازه پزشک عمومی شده ولی از همون اول دانشجوییش کار دیگه میکنه و درامد خوبی داره. همزمان با خوندن درسش کار میکرد

بنظرم آدم تنها باشه ولی آرامش داشته باشه و‌شاد باشه

نه اینکه با کسی باشی و افسرده

تو اشناهامون همجین موردی بود ،خانمه از شدت خساست شوهرش جدا شد

الان بعد از جدایی میگه به ارامش رسیدیم

وقتی میبینی اینجوره الان جدا شی بهتره

جلوی ضرر رو هر وقت گرفتی منفعته

الان افسرده ای پس فردا رفتی سر خونه زندگیت بنظر ت این ادم تغییر میکنه ؟بهتر میشه؟

معلومه که نه

وقتی شما که الان بهترین دوران زندگی تونه یعنی ت عقد . همسرش هستی و مهم ترین فرد زندگیش...ارزش برات ق ...

چجوری یادش بدم؟

خودمم خیلی عصبی شدم 

تا یه کار میکنه عصبی میشم گیر میدم بهش گریه میکنم مثلا همین مسافرت با دوستاش مال یه سالو نیم پیشه اما هنوزم یادم میاد و سرش باهاش دعوا میکنم بهش تیکه میندازم میگم شاید برا این چیزاس ازم زده شده

اخه نمیتونم اروم باشم تا میام فراموش کنم یه کار جدید میکنه