2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست
اگر تهران بودی میگفتم دکتر سیمین الماسی فوق تخصص روماتولوژی می رفتی کارش حرف نداره منم بعد سزارین پس ...

علائم روماتیسم چیه؟ بعد برا کنترلش چه داروهای استفاده میشه؟ داروها و هزینه ها گرونن؟ چند وقت یکبار باید دکتر رفت 

ببخشید سوال زیاد پرسیدم

بخندن هم آقا می تونه حتی بدون علت خانمش رو طلاق بده فقط باید مهریه بده که اونم قسط بندی میشه و عملا ...

بدون علت که نمیتونه 

قاضی علت می‌پرسه 

ممکنه دروغ بگه ولی بی علت نمیتونه

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی بگردم‌ میای تهران ؟بچه که جاش خوبه پاشو بیا تهران درمان میشی ان شاءالله کنترل میشه بیماریت

خدا نکنه فداتشششششم، نمیشه ورم زانو کلا بره

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
خدا نکنه فداتشششششم، نمیشه ورم زانو کلا بره

والا تجربه من که میگه فقط باید آبش کشیده بشه ودوتا کورتون زده بشه داخلش  چون مفصل زانوبزرگه یه امپول جواب نمیده بعدش هم تا دوروز اون‌پارو زمین نزاری واستراحت کنی

سلام عزیزم 

خیلی ناراحت شدم ان شالله درست بشه همه چی واست 

دکتر روماتولوژی رفتین ؟ دکتر خوب رفتین ؟

خواهرشوهر من انقدر حالش وخیم بود به بدترین شکل ، یک دکتر روماتولوژی خوب رفت ، زنده شد مثل روزه اول شد بعد مصرف داروهاش

والا تجربه من که میگه فقط باید آبش کشیده بشه ودوتا کورتون زده بشه داخلش چون مفصل زانوبزرگه یه امپول ...

اسم آمپولش چیه شما نمی‌دونید 

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم ان شالله درست بشه همه چی واست دکتر روماتولوژی رفتین ؟ دکتر خوب رفتین ؟خوا ...

سلام دوست عزیزم ممنونم فداتشم، بخدای محمد انقدر سختمه

نه والا هردفعه اونقدر حالم بده دقت نمی کنم

پنیک نمیکنه آمپوله؟ آخه التبرل و سینورا پنیکم میکردن جوری که روانی میشدم آمپولای بدی بودن

😢

مگه نمیگن بچه تا هفت سال برای مادره؟ان شاله خدا به حق مولا علی کمکت کنه یکبار بچه خواهرمو.گرفتن نمیدونی چی کشیدیم دیگه اینقدر دادگاه پاسگاه رفتیم پول خرج کردیم محکوم شدن تو کلانتری بچه رو آوردن دادن خدا به دلت آرامش بده یاد اون روزامون افتادم آبجی منم روماتیسم داره دختر قلبم به درد آوردیا خواهرم لباس و وسایل بچشو بغل میکرد تو خونه راه میرفت اشک میریخت مامان بابامم پشت سرش دیگه من که غش و ضعف میکردم با دیدن این صحنه ها