2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست
مگه نمیگن بچه تا هفت سال برای مادره؟ان شاله خدا به حق مولا علی کمکت کنه یکبار بچه خواهرمو.گرفتن نمید ...

الهی بمیرم 

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥀💔🙃

مبحث ارتعاش نام 

سحر راد

سحر ( ح در میان غیر عرب زبانان صدای ه میده ) پس سَحَر صدای سَهَر میده 

💚💚💚 ارتعاش نام : 

( برای محاسبه ی اینکه اسم شخص در کدام دسته و طبقه قرار داره : هر شخص بسته به نامی که صدا زده میشود و آن اسم‌ در محیط و فضای زندگی اش تاثیر میگذارد : اسمش در ۴ دسته و مدارِ اصلیِ : 

♦️♦️♦️۱ : اشرافی 

اشرافی عالی . اشرافی معمولی . اشرافی متضرر

♦️♦️♦️۲ : عرفانی 

عرفانی عالی . عرفانی معمولی . عرفانی متضرر

♦️♦️♦️۳ : کم درآمد 

کم درآمد عالی . کم درآمد معمولی . کم درآمد متضرر

♦️♦️♦️۴ : حادثه ساز ( یا همون حادثه آفرین ) { به قول دوستم : دسته ی دهن سرویس کن }

حادثه ساز عالی . حادثه ساز معمولی . حادثه ساز متضرر

قرار میگیره 

و هر دسته به ۳ طبقه ی : 

عالی یا معمولی یا متضرر تقسیم میشود 

۴ × ۳ = ۱۲ 

&&& روش اول : اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش ( مستعار یعنی هر طور که صدا میزنن " آ صدا زدنی صدای الف میده مثلا آیسان میشه ایسان " ) ======= اسم طرفین ( هر طور که صدا میزنند ) را به ابجد کبیر در می آوریم با هم جمع میکنیم سپس حاصلجمع را ÷ بر عدد ۱۲ میکنیم { یعنی ۱۲ تا ۱۲ تا کسر میکنیم : باقیمانده عددی بین ۱ تا ۱۲ است { ۰ هم همون ۱۲ است : ۱۲_۱۲=۰ }  [ یکی از ۱۲ تا ] 

&&& روش دوم : اسم مستعار شخص و نام خانوادگی ( هر طور که نوشته میشود " البته در حروف ابجد : آ حذفه ؛  مثلا آزمون میشه زمون : ) اسم شخص و نام خانوادگی اص را به ابجد کبیر در می آوریم با هم جمع میکنیم سپس حاصلجمع را ÷ بر عدد ۱۲ میکنیم ( یکی از اون ۱۲ تا )

آ صدای زدنی صدای الف میده ؛ در شکل نوشتاری آ حذفه 

سهر راد ( حادثه ساز عالی 

ادامه دارد 

سلام دوست عزیزم ممنونم فداتشم، بخدای محمد انقدر سختمه

آخخخخخ 😭😭😭😭😭

عزیزمممممم 

خدا جواب شوهرت و باعث شو بده 

حتماً دکتر خوب برو‌ ، خواهش میکنم 

مریضی سختی نیست که بخای این همه بابتش اذیت بشی 

مشهدی گلم ؟ بیمارستان امام رضا همه ی دکتراش خوبن یک متخصص یا فوق تخصص روماتولوژی  مراجعه کنید 

آخخخخخ 😭😭😭😭😭عزیزمممممم خدا جواب شوهرت و باعث شو بده حتماً دکتر خوب برو‌ ، خواهش میکنم مریضی سخت ...

نه اهوازم شانس ندارم من

سلام دوست عزیزم ممنونم فداتشم، بخدای محمد انقدر سختمه

باید بیای تهران دکتر سروش متخصص روماتولوژ خیلی معروفن خواهر برادر متخصص روماتولوژ بعدم کورتون درمانی میشی آمپول تو.ژانو.هم میزنن این آمپول طلا هم  میزدن قبلا الان نمیدونم 

🥀💔🙃مبحث ارتعاش نام سحر رادسحر ( ح در میان غیر عرب زبانان صدای ه میده ) پس سَحَر صدای سَهَر میده � ...

وا شما چی میگید؟

الهی بمیرم

خدا نکنه قشنگ.منو یاد اون روزهامون انداختی ولی گلم بیماریت قابل کنترله خدا بزرگه خودت و نباز هزینه کن بیا دکتر سروش بیا تهران بعدم اقدام کن بچت و ببین تا هفت سال مال مادره نخوای هم یا نتونی هم هفته ای دو شب میشه پیشت باشه

نه اهوازم شانس ندارم من

درست میشه ، از رحمت خدا غافل نشین 

اول خودت مهمی ... دکتر روماتولوژی خوب اگه نرفتی  تو گوگل ، یا همین نی نی سایت توی شهرت سرچ کن و برو 

بعدم طاقت بیار و ازین به بعد اصلأ به شوهرت نقطه ضعف جدایی از بچت رو نده مردایی بچه رو از زن میگیرن هممیشه که میدونن نقطه ضعف بچشونه ، اصلاً نشون نده به شوهرت و رفتارتو عوض کن