2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا به دلت ارامش بدهبرنامه ت چیه؟ میخوایی با شکایت بری بگیری؟ شیر نمیخوره؟

والا داداشم میخواد واسطه شه برگرده خو خدا نشناس برنمیگرده نه دیگه شیر نمیخوره

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
خونه پدرم، مهمون که میاد میگن برو خونه خواهرت

من افسردگی شدید دارم گوشام کیپ میشن    دور خونه میچرخم    هیشکی مارونمیخااد   خداکنه سرشون بیاد   از ایراد گرفتن خستممممم عوضیاااااا

بله تو قوانین مردسالار ایران مرد می تونه بدون هیچ عذر موجهی و حتی بدون دلیل زن رو طلاق بده چون حق ...

اون انداختم بیرون بنظرتون حق داشت آیا؟

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
بله تو قوانین مردسالار ایران مرد می تونه بدون هیچ عذر موجهی و حتی بدون دلیل زن رو طلاق بده چون حق ...

اینایی که گفتی ربطی نداشت به کثیفی پشت یخچال 

همینو بگه تو دادگاه والا بخش میخندن

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
متوجه میشم. ولی مگه حرفای اون خانم رو‌ شنیدیم؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز تو این سایت همیشه همه چیزو یک طرفه قضاوت می کنند... همه...

روزی صد تا تاپیک خانوما میزنن و از بدی و مشکلات شوهرشون میگن

همه هم میان راهکار طلاق و گذاشتن اجرای مهریه می دن

همه هم خوشحال و موافقن!

یکی محض رضای خدا نمیاد بگه باید حرفهای آقارم شنید!

اونوقت به تاپیک آقایون که میرسه ...جالبه که خیلی ها به ذهنشون میاد «که باید حرف اونطرفم بشنویم...»

و این خیلی عجیب و غیر قابل قبوله!

این اولا

دوما بعضی چیزها رو یک طرفه میشه رای به اشتباه بودنش داد... بدون اینکه به شخصیت طرف مقابل توهین کرده باشیم

مثلا ما می تونیم بگیم «یه مرد که به زنش محبت نمی کنه و احساسات زنشو نادیده میگیره داره اشتباه می کنه و ذره ذره همسرشو  غصه دار و دلزده می کنه و در هر صورت اشتباه کرده!!! ...حتی اگه وقتی حرفای آقارو بشنویم بفهمیم شغل خیلی سختی داره و مثلاً تو شرایط سخت اقتصادی نایی برای محبت کردن نداره و میاد خونه فقط می خواد بخوابه...

در هر صورت نیاز اون زن توجه و محبته با هر دلیل و بهونه ی درست و اشتباهی باید تلاششو کنه نیاز زنش رو برطرف کنه و الا زن دلسرد و خسته میشه همون‌طور که نمونشو تو سایت زیاد دیدیم...

حرف من اینه...شما حرفای اون خانومم که بشنوی و مثلا بش حق دادی به فلان دلیل نظم نداره کثیفه به خودش و زندگیش نمی رسه و شاید بش حق هم دادی....

ولی بازم دلیل بر این نیست که از کار اشتباه مبری بشه

همسرش به تمیزی در حد معقول نیاز داره و تو تاپیکش گفت با انواع روشهای مختلف اینو ازش خواسته و نمی تونه کثیفی رو تحمل کنه ...درست مثل خانومی که نیاز به محبت کلامی داره...پس اونم حق داره 

اینایی که گفتی ربطی نداشت به کثیفی پشت یخچال همینو بگه تو دادگاه والا بخش میخندن

بخندن هم آقا می تونه حتی بدون علت خانمش رو طلاق بده فقط باید مهریه بده که اونم قسط بندی میشه و عملا هیچ هست یعنی چیزی دست خانم رو نمیگیره به اون صورت

من از لحاظ قانونی عرض کردم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)