2777
2789

یک ماساژی داره تو اینترنت بزن...

حرکاتش ساده ست من انجام دادم بعدش دیگه روان میشه و خوب میشی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار یک بار دوبار نیست بگیم چی مصرف کنهرروز ۸ لیوان آب و حتما بخورمیوه زیاد بخورانجیر و برگ زردآلو و. ...

زیاد تشنم نمیشه بخاطر رفع یبوست اب میخورم بیشتر گاهی میوه

اره خیلی😫در هفته چند بار دفع داری؟ برا توام تیکه تیکه میاد؟ کامل دفع نمیشه

من خوبه خوبم یه دفعه شب میخوابم صبح بیدار میشم تا چند روز گرفتارم🤦🏻‍♀️بعد شیر یا روغن زیتون میخورم این دفعه از اون ور بوم میافتم، گرفتاری شدم، دکتر هم رفتم فقط بهم گفت تغذیه‌ت رو درست کن، گوجه و خیار بخور برای صبحانه، ترشک و لواشک بخور، انجیر بخور، 🤦🏻‍♀️الان دارم به این نتیجه میرسم نزدیک پریودم احتمالا این بلا سرم میاد🤦🏻‍♀️

آخ آخ

نگو که پدرم درومد

رفتم باشگاه و رژیم، جای بهتر شدن بدتر شد.

طولانی مدت درگیرش بودم تازه یکذره بهتر شده

صبحها یه لیوان آب از شیر تصفیه، قهوه با عسل، بعد انجیر تازه و گلابی و کاهو و خیار و آب. تا ناهار هرچی تنقلات میخورم میوه هست. ورزش میکنم، ناهار حتما خیار و سالاد فراوون نسبت به ناهارم میخورم همراه روغن زیتون، از عصر هم فقط میوه و مغزیجات و کاهو و برگه خشکبار و لواشک. خیلی طول میکشه تا دوباره خوب شه.

پیاده روی هم زیاد میکنم ولی الان بارونه

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
آخ آخنگو که پدرم درومدرفتم باشگاه و رژیم، جای بهتر شدن بدتر شد.طولانی مدت درگیرش بودم تازه یکذره بهت ...

من انقدر شب دیر میخوابم که صبح به محض بیدار شدن باید بپرم تو اشپزخونه برای درست کردن ناهار دیگه نمیتونم صبحانه بخورم🤦🏻‍♀️