ممنون ، چند بار در هفته دفع داری ؟ موقع یبوست دفع ناقص داری؟ تیکه تیکه میاد مثلا
از بس بهش فکر میکردم، عصبی و حساس شده بودم، بدتر شده بود. الان یه مدته زدم به بیخیالی. هفته ای ۲ دفعه دفع دارم، کیفیتش بهتر شده 🥴🥴🥴🥴🥴. ولی قرص سیلاکس هم دارم اگه واقعا اذیت باشم، روز پنج شنبه ۲ تا میخورم که جمعه خونه باشم، شکمم خالی شه.
الان مدتهاست نخوردم. از طرفی به هرکس یکچیز میسازه. انجیر خشک خیس داده برای من جواب نداد، بجاش انجیر تازه میخورم خوبه، دانه چیا و روغن زیتون هم اونقدرا جواب نیست برام. خیار خیلی برام خوبه. بطری آب باشگاه رو در شبانه روز تو خونه آب پر میکنم و میخورم، بدون این بطری، نمیرم سراغ لیوان.
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.
مرتب همراه ناهار و شام سالاد فصل میخورم یبوست نمیگیرم
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب