2777
2789
عنوان

مادرشوهرم طلاقشو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من دخالت نمیکنم ، فقط دارم براش غذا میپزم و بهش روحیه میدم و همین مادرشوهرمو عصبی میکنه

اسم این کار دخالته دیگه رسما داری یک طرف رو حمایت میکنی بهتره اجازه بدی خودشون با هم کنار بیان

کار درستی کردی مشخصه دختر خانواده داری هستی ک طرف مظلومو گرفتی. اصلا باهات بد بشن تو کاری ک فک میکنی درسته انجام بده اون بنده خدا سر پیری همه چیزشو از دست داده  گناه داره سعی کن شوهرتم سمته پدرش بفرستی

کار درستی کردی مشخصه دختر خانواده داری هستی ک طرف مظلومو گرفتی. اصلا باهات بد بشن تو کاری ک فک میکنی ...

اره الان دیگه پدرش مرتب میاد خونمون و روحیه ش بهتر شده ، گفتمش بیاد نزدیک خونم اجاره کنه تا نزدیکش باشم و احوالش تو دیدم باشه 

اسم این کار دخالته دیگه رسما داری یک طرف رو حمایت میکنی بهتره اجازه بدی خودشون با هم کنار بیان

بنده خدا پدرشوهرم نتونسته تنهایی حلش کنه، اگه من و شوهرم نبودیم الان هنوز تو زندان بود ، قضیه ی زندان عذابم داد و وقتی دیدم یه پیر مریض تو زندونه اعصابم خرد شد

اره الان دیگه پدرش مرتب میاد خونمون و روحیه ش بهتر شده ، گفتمش بیاد نزدیک خونم اجاره کنه تا نزدیکش ب ...

افرین کار خوبی کردی. دمت گرم..خداروشکر عروس خوبی نصیبش شده. هواشو داشته باش مطمعن باش خدام هواتو داره اون بنده خدا واقعا بهش ظلم شده. حالا جوونی کاری کرده حقش نبوده سر پیری آوارش کنن

بنده خدا پدرشوهرم نتونسته تنهایی حلش کنه، اگه من و شوهرم نبودیم الان هنوز تو زندان بود ، قضیه ی زندا ...

میفهمم چی میگی توصیم بهت اینه که کلا همیشه یه قدم عقب تر از شوهرت باشی خصوصا تو روابط خانوادگی همسرت

افرین کار خوبی کردی. دمت گرم..خداروشکر عروس خوبی نصیبش شده. هواشو داشته باش مطمعن باش خدام هواتو دار ...

منم همینو گفتم، گفتمش کار کرده سختی کشیده بعد یهو کل زندگی ش حتی بچه هاش رو از دست بده ، واقعا نامردیه

منم همینو گفتم، گفتمش کار کرده سختی کشیده بعد یهو کل زندگی ش حتی بچه هاش رو از دست بده ، واقعا نامرد ...

همون دیگه حداقل حالا ک تو این سن خواسته جدا بشه حداقل دیگه جارو نمیزد همه رو ببره...30سال بیشتر کار کنی بعد همه چیتو از دست بدی خیلی دیگه ظلمه..خونه اجاره کنه بعدم ی خانوم خوب پیدا کنین ازدواج کنه تو اون سن تنها بودن سخته. مادرشوهرتو برادرشوهرتم بزا هرکار خواستن کنن