2777
2789
عنوان

مادرشوهرم طلاقشو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 59 پست
بالاخره پدر شوهرتونه پسرش باید احترامش رو نگه داره ثواب میکنی براش غذا درست کنی ان شالله ازدواج کنه ...

بنده خدا پولی دیگه براش نذاشته بمونه ، ان شاالله هرچه خیره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشاالله جوونا موندن پیرا دست به کار شدن

اره همسایمون شوهرش معتاد بود .

سه بچه داشت .بزرگ شدند .زنه خودش هم فامیلاش قاچاقچی بودند .اولین پسرش خوب بود .که اون هم رفت زن دوم گرفت .اولی نازا بود .

بقیه هم دعوایی 

حالا زن همسایمون طلاق گرفت .چون جوون بود ازد‌اج کرد .کلی طلا دستش بود.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

اینم عاقبت اذیت کردن همسر .

آقایون اینهارو بخونید و ادب بشید 

طرف بخاطر بچه هاشم تایه وقتی میتونه تحمل کنه آخرش دیگه صبرش تموم میشه مخصوصا این خانوم هم گویا قبلا حامی نداشته و الان پسرکوچیکه که بزرگ شده و الان حامی مادرش شده .واون زن الان داره انتقام میگیره 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بهترین کار کردی هرچی باشه پدر همسرت هست تو خودت قاطی اونا نکن 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بنده خدا پولی دیگه براش نذاشته بمونه ، ان شاالله هرچه خیره

ماشین داره؟حقوق داره؟

براش زن پیداکنید یعنی خودش پیگیرباشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

حس خوبی نگرفتم ازرفتارتنظر من اینه از لج مادرشوهره ناخوداگاه ذهنت داره ب این کار وادارت میکنه

نه اصلا مشکلی باهاش ندارم ، من چون راه دور ازدواج کردم میفهمم احساس تنهایی رو ، و تنها کسی که وقتی کمکی بخوام سریع خودشو میرسونه سمتم پدرشوهرمه

منم همینو گفتم، احترام هر دو واجبه

دقیقا بزار هرکی چی میگ بگه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

لج کنن گور باباشون ...ب همسرت بگو من برای جنگ و لجبازی اینکارو نمیکنم فقط برای رضای خدا تاحالا اگه ک ...

منم همینو گفتم،گفتمش بعدها اگه خدانکنه بابات بمیره بعدش هم‌عذاب وجدان میگیری و هم حرف مردم پشتت میمونه

نه اصلا مشکلی باهاش ندارم ، من چون راه دور ازدواج کردم میفهمم احساس تنهایی رو ، و تنها کسی که وقتی ک ...

گرفتم قضیه رو

پدرشوهرت داره ب طور نامحسوس یار کشی میکنه

نظر همسرت مهمه

اگر موافق پدر هست

برو سمته باباهه

اگه با مامانشه برو سمت مامانه

سر خورد کاری نکنی بهتره

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲