2777
2789
عنوان

مادرشوهرم طلاقشو گرفت

980 بازدید | 59 پست

سلام خانما، ببینید من کار درست رو انجام میدم یا نه؟

من یک سال عقد بودم و الان ۶ ماهه که عروسی کردم ، پدر شوهر و مادر شوهرم از همون روز اول که عقد بودم مشکلات شخصی باهم داشتن طوریکه یک ماه از عقدم گذشته بود که پدرشوهرمو مادرشوهرم انداخته بود زندان برای مهریه و اینا، خونه ش رو هم مادرشوهرم برده، مادرشوهرم میگه که پدرشوهرم تو جوونی اذیتش کرده و معتاد بوده و سمت خانوادش بوده و اون موقعه شرایطش رو نداشته که جدا بشه و بخاطر دوتا پسراش که بزرگه همسرمه باهاش مونده، بعد از اینکه خونه رو مادرشوهرم بنام خودش زد، یکبار کوچیکه پدرشوهرمو با کتک از خونه میندازه بیرون طوری که پای پدرشوهرم ترک میبره و از اون موقع راهش نمیدن خونه و مادرشوهرم رفت برا کارای طلاق و مهریه ،  ولی من با این شناختی که از پدرشوهرم دارم بنظرم آدم ساده لوح و مهربونه و من تا حالا بدی ازش ندیدم و بنده خدا تنها شده و بعد ازدواج من با پسرش باعث شدم پسر بزرگش با باباش ارتباط بگیره و من برای باباش غذا میپختم و عین دخترش کنارش بودم ولی این باعث شد مادرشوهرم و برادرشوهرم باهام سر این موضوع لج بیفتن و چندبار هم بحث مون شد، بنظرتون من کار بدی کردم؟

البته مادرشوهرم سه روز پیش طلاقشو گرفت و گفته میخوام شوهر کنم

پدرشوهرت حالا کجا زندگی میکنه؟ حس خوبی به برادرشوهرت ندارم نظر شوهرت چیه؟ 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

برا من دقیقا برعکس اتفاق افتاد 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لج کنن گور باباشون ...

ب همسرت بگو من برای جنگ و لجبازی اینکارو نمیکنم فقط برای رضای خدا تاحالا اگه کاری کردم وقصدمم دخالت تو زندگی هیچکدوم نیست ...فقط خواستم اه ونفرینش پشت سرتونباشه 

همیشه طرف حق باش هر کی خواست خوشش بیاد هر کی خواست بدش بیاد مهم خداست که راضی باشه

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

شما خبر ندارید از گذشتشون .

ولی بهتره واسه پدرشوهرت زن خوب جور کنی ..

خودتون هم سعی کنید ازش حمایت کنید .

کوچکه حواسش به مادرشه 

شماهم پدر 

از حالا بگید قراره پدرشوهر ت ازدواج کنه .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت