viiiiiidaaaa مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 19 عنوان خیلی دلم گرفته 91 بازدید | 13 پست من با یه پسری ۳ سال دوست بودم عاشقش بودم خیلی اون هی ولم میکرد منم خودم قانع میکردم ک این جوری نیست بعد ۳ سال رفتم از زیر زبون دوستش کشیدم میگفت این خیلی لاشیه باور نکردم با پیج فیک از زیر زبون خودش کشیدم نمیدونم چی کار کنم دلم خیلی از خودم گرفته 1404/06/30 | 14:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahare594 عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 4599 چرا دلت بگیرهکلاهتو بنداز هوا و از زندگیت پرتش کن بیرونبخدا بعضی آدما نبودشون تو زندگی بهتر از تنهایی کشیدن و هرگز ازدواج نکردنهادمایی که کنارشون فقط تحقیر میشی و فقط عذاب میکشی و هرزو هیز بودنشون میسوزوندت چه بسا تو در و همسایه هم آبروتو ببرن
viiiiiidaaaa مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 19 چرا دلت بگیرهکلاهتو بنداز هوا و از زندگیت پرتش کن بیرونبخدا بعضی آدما نبودشون تو زندگی بهتر از تنهای ... خودمم میدونم ولی خیلی از خودم ناراحتم
viiiiiidaaaa مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 19 ولش کن اعصابت آرومه حتی زره ایی برام ارزش نداره من خودمو نمیتونم اروم کنم چجوری من اینقدر نادیده گرفتم انقدر وفا دار بودم بهش
نازیمحمد عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 4978 حتی زره ایی برام ارزش نداره من خودمو نمیتونم اروم کنم چجوری من اینقدر نادیده گرفتم انقدر وفا دار بود ... خب دوستش داشتی