2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اینجا بچه ها از گین آپ خیلی تعریف میکنن ولی من باز توصیه نمیکنم همه داروها عوارض دارن راستی قرصای وی ...

مرسی عزیزم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
من الان ۳ روزه دارم گین آپ میخورم. قبل اینکه دخترمو باردار بشم دوماهی خوردم از ۴۷ ب ۵۶ رسیدم. دیگ فه ...

وای خوشبحالت😍 من ۴۱ کیلوام

اگ تایم آزاد داری سیپروهیپتادین هم خییییلی جوابه. چاقیش واقعا زیباییه. من مجرد بودم میخوردم. ولی الا ...

من به زور چاق میشم ولی سریع لاغر میشم با یه ناراحتی کوچیک امتحان کردم این دارو رو

من به زور چاق میشم ولی سریع لاغر میشم با یه ناراحتی کوچیک امتحان کردم این دارو رو

منم همینم. ولی تلاش کن وزنت ب بیشتر از چیزی ک میخای برسه. ک لااقل رو ی وزن نرمالی استپ کنی. قدت چنده؟

منم همینم. ولی تلاش کن وزنت ب بیشتر از چیزی ک میخای برسه. ک لااقل رو ی وزن نرمالی استپ کنی. قدت چنده ...

۱۶۷

اووووو. خب پس یا گین آپ یا فت فیس امتحان کن. ب ۶۵ ک رسیدی استُپ کن. از الان شروع کنی برا عید ۶۰ هستی ...

مرسی عزیزم