2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا بچه ها از گین آپ خیلی تعریف میکنن ولی من باز توصیه نمیکنم همه داروها عوارض دارن راستی قرصای وی ...

مرسی عزیزم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
من الان ۳ روزه دارم گین آپ میخورم. قبل اینکه دخترمو باردار بشم دوماهی خوردم از ۴۷ ب ۵۶ رسیدم. دیگ فه ...

وای خوشبحالت😍 من ۴۱ کیلوام

اگ تایم آزاد داری سیپروهیپتادین هم خییییلی جوابه. چاقیش واقعا زیباییه. من مجرد بودم میخوردم. ولی الا ...

من به زور چاق میشم ولی سریع لاغر میشم با یه ناراحتی کوچیک امتحان کردم این دارو رو

من به زور چاق میشم ولی سریع لاغر میشم با یه ناراحتی کوچیک امتحان کردم این دارو رو

منم همینم. ولی تلاش کن وزنت ب بیشتر از چیزی ک میخای برسه. ک لااقل رو ی وزن نرمالی استپ کنی. قدت چنده؟

منم همینم. ولی تلاش کن وزنت ب بیشتر از چیزی ک میخای برسه. ک لااقل رو ی وزن نرمالی استپ کنی. قدت چنده ...

۱۶۷

اووووو. خب پس یا گین آپ یا فت فیس امتحان کن. ب ۶۵ ک رسیدی استُپ کن. از الان شروع کنی برا عید ۶۰ هستی ...

مرسی عزیزم