2777
2789
عنوان

چالش لاغری (بامداد خمار) دوره دوم 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 578882 بازدید | 69449 پست
حوصله  داشته باش 😝 عزیزم رژیم گرفتن اول اراده و انگیزه میخواد و بعد رژیم درست و ورزش  ت ...

میخام باشماها باشم تا انگیزه بگیرم الان درخاست دوستی بهت میدم با وزنام 

من آدم غایب جوابی هستم ینی دوسه هفته بعد اینکه یار  یچی بارم کرد جوابشو به خودم میدم
زده بستنی سنتی  وبستنی سنتی کز میهن

حالا ول کن سخت نگیر کرفس_و_مانکن_را_با_هم# مقایسه_نکنید#  

مرفس_کانکن# 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلن نمیفهمم چی به چیه رفت صفحه ۶۰۰

😐😐😐عزیزم در این حد دیگه؟؟؟؟؟؟ رو خود پروفابل بامداد هم‌بزنی اونجا نوشته همچیز

بعدشم ما داریم رژیم کالری شماری ۵/۲ میگیریم شما وزنتو ضرب ۲۰ کن بعد  منهای ۱۰۰ هرچی عددش شد مصرف کن روزهای شنبه و شه شنبه فست هستیم ینی فقط و فقط ۵۰۰ کالری مصرف میکنیم نه بیشتر نه کمتر؟؟؟

سوال دیگه ایی هم‌هست

بچه هااااااا😭😭😭

یکی یه دونه فحش آبدااار بدید به من بشینم سره جاااام،

سه روزه مثل اژدهاااا افتادم رو غذاها هی می خورم اصلا ول کن نیستم

اینجا هم نیومدم که یه وقت عذاب وجدان نگیرم راحتتر بلومبونم😭😭😭

تراخدا یه راهی بهم بگین چه زجری کشیدم این سیزده کیلو رو کم کردم الآنم که دارم مثل گاااو می خورم همه زحمتام داره بر باد می ره😭😭😭😭

بامداد جون کمک کن منووووو یه وردی بخون دوباره بشم شاگرد خوب تاپیکت😞😞

نمی دونم چرا اینجوری شدم 😭😭😭

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
😂یعنی گناه نداره رقصید ب این نیت؟آخه دلم نمیاد 😔😔😔😔

عزیزم گناه که نداره ولی خوبه هر شیعه ای احترام مقدسات رو نگه داره اگه قراره تو رژیم ما که به نیت سلامتی هست،هتک حرمت مقدسات بشه این رژیم شاید تو این دنیاباعث خوش اندامی و...بشه ولی تو آخرت دستمونو نمیگره

من که حتی به عنوان ورزش نمی رقصم چون در کنارش باید آهنگ حرام گوش کنم تا رقصم بگیره که گوش کردنش حرامه

یه کلیپ پیاده روی در خانه یکی از دوستان قبلا گذاشته بودن حالا پیداکنم برات میفرستم

بچه هااااااا😭😭😭 یکی یه دونه فحش آبدااار بدید به من بشینم سره جاااام، سه روزه مثل اژدهاااا افتاد ...

فدای سرت عزیزم سه روز رفتی استراحت اصلا اشکال نداره 

از فردا شروع کن ما کنارتیم ☺

مطمعنیم تو میتونی زرنگ و با اراده فقط یکم خسته شدی 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
فدای سرت عزیزم سه روز رفتی استراحت اصلا اشکال نداره  از فردا شروع کن ما کنارتیم ☺ مطمعنیم تو ...

پری جوون مرسی عزیزم بدون شماها میمیرم واقعا 😘😘

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
خخخخخخ عزیزم شما تو عزاداری یکی از نزدیکانت به نیت ورزش برقصی به نظرت بی احترامی نیست؟؟؟ خدای مهرب ...

من گفتم که نرقصه تکون بده بدنشو

هر تکونی که رقص نیست

🙃وزن  شروع: 81 🤗وزن هفته دهم:69/900.            🔒⏳وزن هدف:69/100       (😬کمر 73/5 ➖با سن  108 ➖ران57/5➖  بازو30/5)
بچه هااااااا😭😭😭 یکی یه دونه فحش آبدااار بدید به من بشینم سره جاااام، سه روزه مثل اژدهاااا افتاد ...

بترکی 😑🔫

اینهمه خوردی چاقالو‌ شدی کجا رو گرفتی 😡 انقدر بی اراده ای که جلوی اون غذاهای مسخره نمیتونی مقاومت کنی ؟؟؟؟؟؟😡😡😡😡 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
برید درش بیارید حتما.یکی از فامیلای شوهرم تو پاش پلاتین بوده بچه بوده کسی نگفته باید درش بیاری الان ...

برای منم الان ۷ یا ۸ سال گذشته... اصلا پاهام نزدیک مطب دکتر نمیره ..  از بس که درد کشیدم ...

ولی مرسی از راهنماییت .. حتما به فکرش هستم 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

سلام دوستان عزیز. کالری مصرفزم تا الن ۴۴۷ کالری😊😊

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

امپراتور جونم اشکالی نداره فدای سرت واسه هممون پیش میاد فقط شما که نیستی از این به بعدش دیگه مهمه

به نظرم برو عکسای قبل از رژیمت و عکسای الانت رو ببین مقایسشون کن ببین چقدر رژیم رو جذابیت اثر میزاره

بعدم به نظرت اگه آدامس بجوی از پرخوری جلوگیری نمیکنه؟