2777
2789
عنوان

این کار مادر شوهرم عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 29 پست

ببین اگه میخوای با آرامش زندگی کنی هنوز اول زندگیته نه کاری برای کسی انجام بده نه توقع داشته باش برات کاری انجام بدن 

زنگ نزد ؟ تو هم نزن.اینجوری به هم میقبولونید که اهل این چیزا نیستید و ناراحت هم نمیشید 

من همین مدلی هستم و بسیار کم رفت و آمد اما در عین حال احترامشون رو بیشتر از بقیه جاری ها نگه میدارم 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی یه چیزی میگم اویزی گوشت کن 

ازشوهرخودتم توقع نداشت باش اونم زمانش برسه پشت توروخالی میکنه طرف خونوادشومیگیره

اینوگفتم بدونی ک فقط ب دیوارخودت تکیه کنی ن ب کسی دیگ ک بخودت بیای ببینی باسرخوردی زمین

اتفاقا هر چی کمتر برات کاری انجام بدن تو در اینده کمتر نیاز به جبرانش داری.  طلبکار نیستی ولی بدهی هم بهشون نداری 

به نظرم زنگ نزنند د. اینده هم انتظار ندارن مدام زنگ بزنی و حالشون بپرسی و سوپ ببری و براشون غذا بپزی و ... خودت راحت تری

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببین اگه میخوای با آرامش زندگی کنی هنوز اول زندگیته نه کاری برای کسی انجام بده نه توقع داشته باش برا ...

درسته عزیزم سرش تو زندگیم نیست من گیر زنگ شدم باید مثل خودش باشم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
اتفاقا هر چی کمتر برات کاری انجام بدن تو در اینده کمتر نیاز به جبرانش داری. طلبکار نیستی ولی بدهی ه ...

آخه من قراره از مادرم دور بشم بزم شهر اینا درسته تو زندگیم دخالت نداره ولی ای کاش با محبت تر بود 

آخه من قراره از مادرم دور بشم بزم شهر اینا درسته تو زندگیم دخالت نداره ولی ای کاش با محبت تر بود

هر چی فاصله حفظ کنی خودت راحت تری.  کمتر تو زندگیت دخالت می کنند.  بعد محبت به زنگ زدن نیست.  این که بد زندگیت این طرف و اون طرف نگن محبت هست این که مدام شوهرت به هر بهانه نکشن خونشون محبت هست

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

هر چی فاصله حفظ کنی خودت راحت تری. کمتر تو زندگیت دخالت می کنند. بعد محبت به زنگ زدن نیست. این که ...

عزیزم فعلا نامزدم مثلا انگشترم دوست نداشتم چون برام قشنگ نبود شوهرم با وجود اینکه سلیقه مادرش بود عوض کرد برام دخالتی نداشته فعلا ولی بعد زندگی قرارع از مامان خودم دور بشم میترسم یکم حس میکنم محبت هم ندارد 

عزیزم فعلا نامزدم مثلا انگشترم دوست نداشتم چون برام قشنگ نبود شوهرم با وجود اینکه سلیقه مادرش بود عو ...

اون محبت از شوهرت باید بگیری نه مادرشوهرت! 

رابطه ها رو از الان خراب نکن. مادرشوهر هیچ وقت قرار نیست جای مادر بگیره ! 

اون محبت از شوهرت باید بگیری نه مادرشوهرت! رابطه ها رو از الان خراب نکن. مادرشوهر هیچ وقت قرار نیست ...

حق با شماست عزیزم