2777
2789
عنوان

شوگر ددیم

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 60 پست

پسر جوونو ول میکنی چسبیدی به پیرمرد🤢🤢🤢🤢

عقل نداری راحتی 

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

پسر جوونو ول میکنی چسبیدی به پیرمرد🤢🤢🤢🤢عقل نداری راحتی

احساسی ندارم به کسی...

خودم رفتم سمتش 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این میزان اختلاف سنی حتی برای نسل‌های قبل هم بد بود و مشکل درست می‌کرد

الان تو ۸۵ هستی

۸۵ با متولد ۸۰ انگار دو نسل متفاوتن

۸۰ با ۷۰ یه دنیا فرق داره 

بعد دهه شصتی؟؟؟؟

قد چند قرن فاصله دارید 

دریغ است ایران که ویران شود / کنام پلنگان و شیران شود

احساسی ندارم به کسی...خودم رفتم سمتش

مگه رو دست موندی دختر 

ول کن بابا 

دو روز دیگه که تو ۳۰ سالته و تو اوج جوونی اون پیری ۴۸ ۴۹ سالشه و کم کم حتی توان جنس.ی شم از دست میده چه برسه به اینکه حوصله کنه کنار تو، پا به پای تو جوونی کنه...

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

چی ها توش دیدی که جذبت کرده؟

بجون مامانم بگم کسی باور نمیکنه 

دیدم مغازش بسته رفته بود نماز بخونه ...از همونجا تو دلم رفت 

مومن اهل نماز، با اخلاق ، حلال حرام سرشه 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بجون مامانم بگم کسی باور نمیکنه دیدم مغازش بسته رفته بود نماز بخونه ...از همونجا تو دلم رفت مومن اهل ...

در دنیا آدم‌های نمازخون زیادی زندگی میکنن که اعتقادات دینی قوی دارن 

با همشون میخوای ازدواج کنی؟

بجون مامانم بگم کسی باور نمیکنه دیدم مغازش بسته رفته بود نماز بخونه ...از همونجا تو دلم رفت مومن اهل ...

آره 

مومن پدوفیل!!!!  

رک بهت میگم به خودت بیای 

برامم مهم‌ نیست بهت بربخوره

آره مومن پدوفیل!!!! رک بهت میگم به خودت بیای برامم مهم‌ نیست بهت بربخوره

دهنت سرویس 

اون کاری نکرد 

من رفتم سمتش

فک میکرد من سنم بالاست اوایل برا خواستگاری...

عکسم گزاشتم قبلا

۲۳.۲۴ میاد بهم 

نمیدونست سنم و 

خودم رفتم سمتش 

در دنیا آدم‌های نمازخون زیادی زندگی میکنن که اعتقادات دینی قوی دارن با همشون میخوای ازدواج کنی؟

نه اما این تو دلم رفت

دهنت سرویس اون کاری نکرد من رفتم سمتشفک میکرد من سنم بالاست اوایل برا خواستگاری...عکسم گزاشتم قبلا۲۳ ...

برو باهاش ازدواج کن 

اصلا به من چه!  

اوسکول منم که بخاطر یه غریبه که فک میکنه خیلی حالیشه حرص خوردم‌

خلایق هر چه لایق

نه اما این تو دلم رفت

تو دلت رفت اوکیه اینکه از جنبه جنسی تو دلت رفته عجیبه! 

پیرمرد گوگولی مومن مهربون آدم می‌بینه تو دلش میره براش احترام قائل میشه، نمیخواد که باهاش ازدواج کنه!

بابات و داداشت و عموت و دایی ات و... تو دلت نیستن؟ جتسشون مگه جنس محبت ازدواجیه؟ دانشگاه رفتی؟ استادی نداشتی که تو دلت بره؟ با هرکس که براش احترام قائل بودیو آدم مومن محترمی بود دلت میخواد ازدواج کنی؟ 

اون بیچاره هیچ کاری نداشت بمن حتی بخاطر اختلاف سنی خودش پا پس کشید تاپیکام ببینی من رفتم سمتش

تنت میخارید خودت رفتی سمتش .به ۱۰ سال بعدش فکر کن .اونموقع دیگه حوصلتو نداره اون

عزیزمم اون خواست بیاد جلو بخاطر اختلاف سنی پا پس کشید نمیدونست من سنم انقده تاپیکای قبلم بخونمخودم ر ...

به نظرم یکم فک کن

آدم خوبه از عقلش‌استفاده کنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A