2777
2789
عنوان

شوگر ددیم

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 60 پست
اون بیچاره هیچ کاری نداشت بمن حتی بخاطر اختلاف سنی خودش پا پس کشید تاپیکام ببینی من رفتم سمتش

اینم بازیشونه

اگر واقعا بی میل بود اصلا فرصت نمیداد نزدیکش بشی

واقعا چته دختر

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه آدم درستی بود نمیومد سراغ کسی که ۱۸سال ازش کوچیک ترهپدوفیلهو آدم پدوفیل سالم نیست

عزیزمم 

اون خواست بیاد جلو بخاطر اختلاف سنی پا پس کشید 

نمیدونست من سنم انقده 

تاپیکای قبلم بخونم

خودم رفتم سمتش

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
یادفیلم زعفرانیه ۱۴ تیر افتادمدقیقا دیشب دیدمدرمورد همین موضوع بودپیشنهاد میکنم ببینی

تهش چیشذ

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
۱۹۳۷مشاوره هم شدیم

اوه😐😐😐😐

ببین عزیزم هر سنی ام باسی 18 سال با طرف فاصله خیلیه

ولی گفتم سنتو بپرسم ببینم خودت خیلی پایینی چون علاوه بر اختلاف سنی خودت هرچقدر سنت کم باشه انگار این اختلاف سنی بیشتر خودشو نشون میده

اگه احل نماز حلال و حروم بود  که خاستگاری دختر ۱۸ سال از خودش کوچیکتر که نمیومد..

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

من خودم قبول دارم مرد های سن بالا پخته تر و با تجربه تر هستن 

ولی این برای اوایل زندگیه به نظرم 

اختلاف سن کم کم خودشو توی سن های بالای اون آقا نشون میده

سنت کمه و کم تجربه ای  به حرف بزرگترا توجه کن و روش فکر کن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

۱۷

شما راضی هستی عزیزم؟؟