2777
2789
عنوان

شوگر ددیم

892 بازدید | 60 پست

بچها 

دارم با کسی آشنا میشم برای ازدواج که از من ۱۸ سال بزرگ تره

همکارم هست و از همه بابت خیالم ازش راحته 

اهل نماز،حلال حروم...

بابامم رضایت نمیده بیاد جلو ...برای خواستگاری بخاطر اختلاف سن 

و ما دنبال راه چاره ایم 

و حتی چهره بسیار معمولی داره و من نمی‌دونم چرا دارم همچین حرکتی و میزنم...

حس خیلی خوبی بهش دارم 

اما بابام هر وقت اسم میارم میگه مردم برگردن بگم دخترشو به پول فروخت...

من چغلطی کنم 

خودمم نمی‌دونم دارم چکار میکنم 

یجا برم یا فک میکنن بابامه یا شوگر

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
نکنیا

خلم من 

بخدا خلم 

و خیلی ثابت قدم رو تصمیمم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خط آخرت جواب تمام سوالاتت بود 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خط آخرت جواب تمام سوالاتت بود

هی خداا

بچه چی 

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

خوشحالم که بابات به پول نمی‌فروشه دخترش رو :)

آخه جالب اینه تنها چیزی که مهم نیست بخدا پولشه و حتی پولدار هم نیست

شما خودتون چنسالته عزیزم

۱۹

۳۷

مشاوره هم شدیم