2777
2789
عنوان

وابستگی بچم به جوجه

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 90 پست
راست میگه منم قبلا جوجه داشتم خیلی فهمیده بودن بهشون میگفتیم صدا نکن صدا نمیکردن ما واقعا صدای مرغ و ...

گناه داشتن اخه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بوش تو خونه نمیاد بذار بمونه چیکار داری حیون روولی بزرگ شه صدا میکنه همسایه ها شاکی میشن اونموقع ...

بوش نمیاد ولی به خاطر اون بچه ها میرن پشت بوم میان ظرف میبرن میندازن هی لونشو‌جابجا میکنن خلاصه کثیفیش زیاده

تو نگهداری همین موندهزنم براش بگیره؟

خب پس بکشن بخورنش

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

جوجه فهمیده ینی چیکار میکنه دقیقا؟😅

ببخشید نتونستن تاپیک بزتم

کسی که دوسش دارم 

ولی واقعا خیلی آویزونش شدم دیشب خودم بهش پیام دادم بعد یکم چت کردیم جوابشو دادم دیگ آن نشو سین نزد دسدم تو اینستا آنلاینه گفتم ببخشید مزاحم شدم خداحفظ

صبح تازه جواب داده نه مراحمی منم نوشتم واسه پسری که میتونه تو ایسنتا آنلاینه ولی جواب متو نمیده از نزاحمم اونور ترم ی بهونه اورد گفتم نمیخواد توضیح بدی از این به بعد هرکاری خواستی کن گفت مکه جیکار کردم چی بگم که بفهمه دیگ برام اهمیت نداره

کاربری دست دونفره(دو دوست همسن)