2777
2789
عنوان

وابستگی بچم به جوجه

958 بازدید | 90 پست

قبل عید رفتم برای بچم یه جوجه گرفتم تا الان نگهش داشته الان دیگ جوجه بزرگ شده به خاطر کثیفیش نمیخوام دیگه نگه داریم جوجمون خیلی فهمیدست دلم نمیاد بدم یکی بکشه یه وقت 

نمیدونم چه کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جوجه فهمیده ینی چیکار میکنه دقیقا؟😅

راست میگه منم قبلا جوجه داشتم خیلی فهمیده بودن بهشون میگفتیم صدا نکن صدا نمیکردن ما واقعا صدای مرغ و خروسی ازشون نشنیدیم تا اینکه رد کردیم فهمیدیم مرغن. گوگولیا

کاری که من کردم

یعنی جوجه مرغ شده بود!

بچهام نمیزاشتن ببرمش بدم کسی که باغ داره

اخر سر یروز دیگه قصه جور کردم

که مرغه باید بره ازدواج کنه بچه دار بشه....اشپزی کنه.زندگی کنه....اینجا اسیره.حالش بده!

خلاصه هزار دوز و کلک فرستادمش باغ یکی از دوستان

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نه وبلایی

خب نگهش دار تخم میزاره براتون

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱