قبل عید رفتم برای بچم یه جوجه گرفتم تا الان نگهش داشته الان دیگ جوجه بزرگ شده به خاطر کثیفیش نمیخوام دیگه نگه داریم جوجمون خیلی فهمیدست دلم نمیاد بدم یکی بکشه یه وقت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راست میگه منم قبلا جوجه داشتم خیلی فهمیده بودن بهشون میگفتیم صدا نکن صدا نمیکردن ما واقعا صدای مرغ و خروسی ازشون نشنیدیم تا اینکه رد کردیم فهمیدیم مرغن. گوگولیا
که مرغه باید بره ازدواج کنه بچه دار بشه....اشپزی کنه.زندگی کنه....اینجا اسیره.حالش بده!
خلاصه هزار دوز و کلک فرستادمش باغ یکی از دوستان
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱