2777
2789
عنوان

شوهرعصبی

702 بازدید | 43 پست

دوستای گلم کسی اینجا بوده که شوهرش عصبی بوده و پیش روانشناس رفته باشه و درمون‌شده باشه؟ برای خوب شدن امیدی هست یانه ؟

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دست رو دلم ندار كه خونه خودم روانشناسي خوندم ده بار رفتم سراغ استادام پيش دكتر پول دادم نميشه بايد خودشم بياد نمياد مثل سگ هار دهنش و وا ميكنه جلو همه خسته شدم انقدر بي خيال و بد دهنه 😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

وقتی عصبانی میشه واکنش شما چیه؟ شاید اگه اول زندگیته بتونی تغییرش بدی

🌸بی خدا باش هر چه خواهی کن با خدا باش پادشاهی کن....🌸چرا کسی به قطار ایستاده سنگ نمیزند اما به قطار در حال حرکت......!!!!!!

من مجردم ولی پدر خودم بنا به دلایلی خیلی عصبی بود که الان خییییلی بهتر شده شوهر عصبی ی همسر فوق العاده صبور میخواد کسی که اول گوش کنه بعد با سیاست جواب بده و اینکه باید قلق شوهرتو پیدا کنه مواردی رو که میدونی روش حساسه رو حواست باشه 

شوهرمنم عصبیه من خیلی تحقیق کردم چون صفروای به عبارتی تند مزاج هستن زود از کوره درمیرن ومعمولا عصبین ...

اره غذاهای تند و گرمیجات رو ادم تاثیر داره

🌸بی خدا باش هر چه خواهی کن با خدا باش پادشاهی کن....🌸چرا کسی به قطار ایستاده سنگ نمیزند اما به قطار در حال حرکت......!!!!!!
عصبی در چه حد ؟شوهر منم زود قاطی می کنه

درحدی که فقط یه دست روم‌ بلند نکرده که اونم منتظرم همین روزا اینکارم انجام بده  

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻