2777
2789
عنوان

شوهرعصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 43 پست
من مجردم ولی پدر خودم بنا به دلایلی خیلی عصبی بود که الان خییییلی بهتر شده شوهر عصبی ی همسر فوق العا ...

دقیقا دارم همینطوری پیش میرم ولی خودمم کم‌اوردم😔

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میزان عصبانیتش کم باشه مشاور بدون دارو جواب میده اگه خیلی زیاد باشه مشاوره جواب نمیده باید پیش ی ...

باید بره پیش روانشناس اگه روانشناس بعد تست گرفتن اینا نیازدید به روانپزشک هم ارجاع میده موقتی هم دارو بخوره هم روان درمانی بشه ولی خود روانشناس حق دارو نوشتن نداره

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
عزیزم اینکارایی که میگم رو انجام بده کامل خوب نمیشه ولی کمتر میشه. اول از همه بزار یه مدت حرف حرف او ...

ممنون گلم حتما 🙏

منم عصبیم. زود رنج و حساسم. دلم میخواد برم پیش روانشناس ولی احساس میکنم کار بیهوده ایه. عصبی شدن به ...

شوهرمنم همینطوریه ازهمه بدش میاد  به غیراز ادمایی که خودش دوس داره باهیچکس حرف نمیزنه حتی بامنم صحبت نمیکنه صحبت که میکنه انقد دادوبیدا نیکته خستم میکنه

وای اگ راه حل امتحان شده ای دارید بگید خانما ..  خواهرم تازه عقد کرده شوهرش اینقد عصبی و بددهنه ک نگو وقتی پی ام هاش را نشونم میده شاخ درمیارم.... خواهرمم بی زبون و بی کس ... دوبار هم تو این مدت کم بهش سیلی زده😢😢😢😢

دقیقا دارم همینطوری پیش میرم ولی خودمم کم‌اوردم😔

کم نیار عزیزم به ویژگی های مثبتش فکر کن هیچ آدمی کامل نیس الان خیییییلی هامشکل دارن تو زندگی مشترکشون یکی معتاده یکی بچه ننس یکی خیانت میکنه و... حالا شوهر شما هم عصبیه من میدونم که سخته ولی باور کن میتونی درستش کنی وقتی عصبی میشه تو سکوت کن بعدش که عصبانیتش از بین رفت آروم شد کاملا خوش و خرم که بودید حرفاتو بزن و اینکه سعی کن به مرحله ی عصبانیت نرسونیش 

اره میخوابه اما خیلی نه تو بیداری هم خیلی بیخیال و آروم شده خیلی کمتر از چیزی عصبی میشه میگه قبلا که ...

بیخیال روهمه چی میشه  کثلا زندگی‌ شخصیتون براش مهمه بیخیال به زندگی نشده  یانه فقط رو‌کارهای جزئی

اسمشو بنویس کلاس کنترل خشم تو کلینیک های روانشناسی هست فکرکنم با ۱۰ جلسه کلی تغییر کنه

حوصله کلاس نداره متاسفانه😔

کم نیار عزیزم به ویژگی های مثبتش فکر کن هیچ آدمی کامل نیس الان خیییییلی هامشکل دارن تو زندگی مشترکشو ...

ممنون گلم‌برام‌دعاکنید که منم‌ زندگیم‌اروم بشه خیلی کم اوردم حتی به خودکشی هم‌فکرکردم‌ ولی ازگناه اون‌دنیا میترسم😔

بیخیال روهمه چی میشه  کثلا زندگی‌ شخصیتون براش مهمه بیخیال به زندگی نشده  یانه فقط رو‌کاره ...

منظورم اینه مثل قبل زود عصبی نمیشه ما که راضی هستیم دیگه خیلی کم به مامانم گیر میده مثل قبل دنبال بهونه نیست اگه تاپیک پارسال منو بخونی میفهمی چقدر بابام اخلاقش افتضاح بود اینقدر مامانمو عذاب میداد اما الان خداروشکر آرامش دارن

همه چیو دوباره از نو میسازم
منظورم اینه مثل قبل زود عصبی نمیشه ما که راضی هستیم دیگه خیلی کم به مامانم گیر میده مثل قبل دنبال به ...

ممنون عزیزم  انشالله که زندگیتون‌همینطور اروم‌پیش بره درکنارهم شاد باشید

ممنون عزیزم  انشالله که زندگیتون‌همینطور اروم‌پیش بره درکنارهم شاد باشید

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم واسه شمام زندگیت آروم تر و بهتر بشه و عصبانیت همسرتم حل بشه 

همه چیو دوباره از نو میسازم