2777
2789
عنوان

شوهرعصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 43 پست

عزیزم اینکارایی که میگم رو انجام بده کامل خوب نمیشه ولی کمتر میشه. اول از همه بزار یه مدت حرف حرف اون باشه مثلا جایی هستی خونه مادرتی میخواهی بشینی صحبت کنی میگه پاشو سریع بلند شو جمع کن برو. بزار اقتدارش پا برجا باشه. موقع عصبانیت جوابش رو نده هر چند خیلی کار مشکلی هست. مدام بهش بگو تو تکیه گاه منی مدام خوبیهاشو به روش بیار ازش تعریف کن بهش بگو جز تو کسی حامی من نیست وقتی بد حرف میزنی دلم میشکنه شاید اینا چیزای ناچیزی به نظر بیاد ولی تاثیر داره عزیزم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دست رو دلم ندار كه خونه خودم روانشناسي خوندم ده بار رفتم سراغ استادام پيش دكتر پول دادم نميشه باي ...

درکت میکنم‌ عزیزم‌منم خیلی خسته شدم فقط دارم تحمل میکنم عصبانی بودنش به جایی رسیده که دیگه براش مهم نیست جلو کیه همینطور سرم دادو بیداد میکنه

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

منم عصبیم. زود رنج و حساسم. دلم میخواد برم پیش روانشناس ولی احساس میکنم کار بیهوده ایه. عصبی شدن به مرور زمان اتفاق افتاده نمیشه یهویی از بین بردش. قرص خوردن هم آدمو دیوونه میکنه. واسه همینه سعی میکنم کمتر با آدمایی که ازشون بدم میاد رابطه داشته باشم. ولی همسرم روانشناسه بهم میگه باید تمرین کنی عصبانیتتو کنترل کنی

عشق شیرین میکند اندوه را....
درکت میکنم‌ عزیزم‌منم خیلی خسته شدم فقط دارم تحمل میکنم عصبانی بودنش به جایی رسیده که دیگه براش مهم ...

مال من دست بزن م داره عربده كه كار عادي روزمره شه كلا صداي نحسش بلنده ديروز بهش گفتم فقط دلم نيخواد خاكت كنم راخت شم😔😔😔

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
من پدرم خیییلی عصبی بود جدیدا بردیم پیش روانپزشک دارو مصرف میکنه خیلی بهتر شده

داروهارو که میخوره میخوابه  یانه بیداره تو بیداری دیگه مثل قبل نیست؟

اگر خودش قبول داره هرچه سریعتر به یه روانشناس ماهر مراجعه کن

اما پیش کسی برو که مطمئن باشی نتیجه میگیری

قشنگ تحقیق کن و فرد مناسبی پیدا کن

مطمئن باش نتیجه میگیری

فقط بهتره قبل از اینکه با توصیه های این و اون کار رو خرابتر از قبل نرفتی بری تا زودتر هم نتیجه بگیری

وقتی عصبانی میشه واکنش شما چیه؟ شاید اگه اول زندگیته بتونی تغییرش بدی

اصلا دیگه نمیشه تغییر داد خیلی اذیت میکنه

شوهرمنم عصبیه من خیلی تحقیق کردم چون صفروای به عبارتی تند مزاج هستن زود از کوره درمیرن ومعمولا عصبین ...

گلم میشه بگید‌جطوری؟

داروهارو که میخوره میخوابه  یانه بیداره تو بیداری دیگه مثل قبل نیست؟

اره میخوابه اما خیلی نه تو بیداری هم خیلی بیخیال و آروم شده خیلی کمتر از چیزی عصبی میشه میگه قبلا که عصبی میشدم حرص میخورم چه اشتباهی میکردم

همه چیو دوباره از نو میسازم
منم همین مشکلو دارم میخواستم ببرمش مشاوره یعنی حتما باید دارو مصرف کنه؟ 

اگه میزان عصبانیتش کم باشه مشاور بدون دارو جواب میده اگه خیلی زیاد باشه مشاوره جواب نمیده باید پیش یه روانشناس بره و‌دارو مصرف کنه